به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، ژنرال "وحید ارشاد"، سخنگوی ارتش پاکستان امروز با اعلام این خبر گفت افراطیون مسلح هوادار طالبان در ایالت وزیرستان شمالی به چندین پاسگاه مرزی ارتش حمله کردند که در اثر درگیری 19 نفر از آنان کشته شدند. وی افزود پس از دفع حمله توسط نیروهای ارتش، آنها فرار کردند اما 7 نفرشان دستگیر شدند.
به گفته سخنگوی ارتش درگیری دیگری در یک پاسگاه پلیس در شهر میرانشاه، مرکز وزیرستان شمالی در جریان است که هنوز گزارشی از تلفات آن منتشر نشده است. ساکنان محلی از دخالت بالگردهای ارتش در درگیری خبر داده اند.
در همین حال امروز مقامات دولتی جسد یکی از سران طوایف حامی دولت پاکستان را در حالی که سرش جدا شده بود، کنار جاده ای در ایالت وزیرستان جنوبی یافتند.
سال گذشته دولت پاکستان قرارداد صلحی را با شبه نظامیان مسلح ایالت وزیرستان شمالی منعقد کرد تا دو طرف به حملات علیه یکدیگر خاتمه دهند. شبه نظامیان هوادار طالبان اخیراً و به دنبال قائله مسجد لعل در اسلام آباد که منجر به کشته شدن بیش از 200 نفر از افراطیون مسلح در این مسجد از سوی نیروهای ارتش شد، قرارداد صلح را لغو کرده و علیه اسلام آباد اعلان جنگ کردند.
امروز هیئتی از ریش سفیدان و سران مذهبی هفت منطقه طایفه نشین شمال پاکستان که با افغانستان مرز مشترک دارند، برای احیای قرارداد صلح در وزیرستان شمالی مذاکرات خود را آغاز کردند.
هفته گذشته به دنبال اقدام دولت در اعزام هزاران نیرو به وزیرستان برای سرکوب شبه نظامیان، چندین مورد بمبگذاری انتحاری علیه آنها انجام شد که ده ها کشته و مجروح از نیروهای ارتش برجا گذاشت.
نظر شما