پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۶ خرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۱۲

رئیس اداره بندر و دریانوردی گناوه:

توسعه صادرات از گناوه به کویت/ محموله بزرگ درختان نخل بارگیری شد

توسعه صادرات از گناوه به کویت/ محموله بزرگ درختان نخل بارگیری شد

گناوه- رئیس اداره بندر و دریانوردی گناوه گفت: محموله صادراتی درخت نخل با وزن ۱۰۰ تن از بندر گناوه به کشور کویت صادر شد.

داوود بهادری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در راستای اقدامات و پیگیری‌های بعمل آمده در خصوص توسعه صادرات از بندر گناوه و با توجه به ظرفیت‌های موجود دریایی و تجهیزات بندری، اولین محموله صادراتی درخت نخل از بندر گناوه بارگیری و به مقصد کشور کویت ارسال شد.

رئیس اداره بندر و دریانوردی گناوه افزود: این محموله شامل ۱۳۷ نفر درخت نخل به وزن ۱۰۰ تن بود که با دقت و هماهنگی مراحل بارگیری را پشت سر گذاشته به سمت کشور مقصد صادر شد.

وی اضافه کرد: عمده نخل‌های صادراتی در این محموله از نوع نخل‌های تزئینی طبیعی بود که به مقصد ارسال شد.

توسعه صادرات از گناوه به کویت/ محموله بزرگ درختان نخل بارگیری شد

وی اظهار داشت: در همین راستا و به منظور استفاده از ظرفیت دریایی و بندری و توسعه صادرات در شهرستان گناوه، در سال جاری دو محموله شیشه ساختمانی و هر محموله به وزن هزار و ۳۵۰ تن که در مجموع به وزن دو هزار و ۷۰۰ تن با یک فروند یدک کش و بارج به کشور قطر صادر شد.

رئیس اداره بندر و دریانوردی گناوه گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های به عمل آمده قرار است در صورت مساعد بودن شرایط و وجود تقاضا، ماهانه دو محموله شیشه از بندر گناوه به کشور قطر صادر شود.

وی یادآورشد: پیگیری‌های لازم برای صادرات دیگر اقلام و کالا نیز از این بندر تجاری از جمله میوه و تره بار با کانتینر یخچالی به کشورهای همسایه خلیج فارس در دستور کار قرار گرفته است.

کد خبر 5221748

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha