به گزارش خبرگزاری مهر به نفل از زی نیوز، افزودن درک بینادیان و مجموعهای از پیشنهادهای دیگر از یک گزارش 40 صفحهای است که این کمیسیون به وزارت توسعه منابع انسانی برای به روز کردن مدارس دینی با مورد هدف قرار دادن مدارس اسلامی ارائه کرده است.
کمیسیون ملی نهادهای آموزشی اقلیتهای دینی همچنین به دنبال تأسیس هئیت مرکزی مدارس اسلایم همراستا با هئیت مرکز آموزش متوسطه است که می تواند با همکاری یکدیگر راهبردهایی را برای کارکرد مدارس دینی ارائه دهد.
صدیقی رئیس این کمیسیون گفت: مدت زمان سه سالهای را برای مدارس دینی تعیین خواهیم کرد و ناکامی در این رابطه با ارائه گزارش به مقام مربوطه همراه خواهد بود.
به منظور حفظ استقلال این مدارس، هئیت مرکزی نمیتواند در بررسی حسابهای مالی این مدارس نظارت داشته باشد اما هئیت مرکز به مدارس کمک مالی نیز ارائه خواهد کرد.
وی یادآور شد که به منظور بهروز کردن مطالبی که در این کلاسها آموزش داده میشود، مدارس دینی باید مطالبی چون ریاضیات و علوم را نیز تدریس کنند.
این کمیسیون ماه دسامبر سال گذشته میلادی همایشی با حضور روحانیون و متفکران مسلمان برگزار کرد تا نظر آنها را در این رابطه جویا شود.
نظر شما