حجت السلام نعمت الله سرلکیان در گفتگو با خبرنگار مهر در اراک افزود: این اداره در طول سال و در فصول و مناسبت های مختلف کتاب بین کتابخانه ها توزیع می کند.
وی با تاکید بر اینکه هدف از این کار فرهنگ سازی در زمینه کتابخوانی در جامعه است، خاطرنشان کرد: این کتاب ها در نقاط شهری و روستایی استان توزیع می شود تا مردم هرچه راحتتر بتوانند استفاده کنند.
سرلکیان یادآور شد: در حال حاضر 150 کتابخانه در مساجد استان در قالب کتابخانه های شبستانی در شهرها و روستاهای استان مورد حمایت این اداره هستند همچنین در این راستا 60 نفر از ائمه جماعات استان تحت حمایت فکری و فرهنگی هستند و کتاب های دینی و بسته های فرهنگی بین آنان توزیع می شود.
معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی استان مرکزی در ادامه یادآور شد: در استان مرکزی 43 کتابخانه روستایی و شهری علاوه بر کتابخانه های شبستانی، تحت عنوان کتابخانه های تخصصی حوزه دین مورد حمایت هستند.
نظر شما