پویا حاجی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: نظام جمهوری اسلامی مردم را رکن اصلی تعیین سرنوشت خودشان و نظام قرار داده است و به گواه قانون اساسی و انتخاباتهای آزاد این مسئله به وضوح دیده میشود.
وی با اشاره به انتخابات ۲۸ خرداد و نقش آفرینی دانشجویان گفت: جامعه دانشگاهی و قشر دانشجو که به مثابه مؤذن جامعه است در صد سال اخیر نقش پررنگی در بزنگاهها و نقاط عطف کشور داشته است.
دبیر شورای صنفی دانشگاه خلیج فارس بیان کرد: جو دانشگاه و دانشجویی به واسطه شور جوانی و شعور علمی، اثر به سزایی در جهت دهی به اذهان عمومی در فضای سیاسی اجتماعی دارد و مردم تأثیر پذیری محرزی از این قشر داشته و دارند.
وی خاطرنشان کرد: گرچه ناکارآمدی دولت فعلی و همچنین رفتار ناسالم برخی کاندیداها تشنج آفرین شد اما هوشیاری و نقش آفرینی دانشجویان میتواند تشنج زدا باشد. استفاده از ظرفیت نظارتی، اجرایی دانشجویان میتواند از حواشی انتخاباتی بکاهد.
وی بیان داشت: بخشی از تشنجهای پیش از انتخابات را میتوان ناشی از یأس و ناامیدی حاکم بر جامعه دانست. از یک سو فشارهای اقتصادی و نیازهای اساسی بی پاسخ مانده، و از سوی دیگر ماهیگیری برخی سیاسیون از آب گل آلود پیش از انتخابات مزید بر علت است.
حاجیاده تاکید کرد: متأسفانه هیچ دستگاه نظارتی، این بیاخلاقیهای سیاسی را رصد و واکنش نشان نمیدهند و برخی کاندیداها نیز گویا خوش دارند تیتر یک رسانههای غربی باشند.
این فعال دانشجویی گفت: تمکین به آرای شورای نگهبان، تمکین به قانون است و رجال سیاسی کشور باید بدانند در هر جایگاه بوده یا هستند، در قانون تعریف میشوند، نه بر قانون. هر یک از ارکان کشوری چارچوبهای خاص خود را دارند و سیاسیون باید مشی قانون پذیری را به بطن جامعه تزریق کنند.
این دانشجو خاطرنشان کرد: نظام جمهوری اسلامی مردم را رکن اصلی تعیین سرنوشت خودشان و نظام قرار داده است و به گواه قانون اساسی و انتخاباتهای آزاد این مسأله به وضوح دیده میشود.
وی بیان کرد: گرچه مردم از شرایط اقتصادی فعلی نگران و ناراحت باشند، اما به این مسئله خطیر آگاهند که خود مسئول تعیین سرنوشت خود هستند. امیدوارم انتخاب آگاهانه مردم به بهبود شرایط فعلی منجر شود.
نظر شما