پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲ مرداد ۱۳۸۶، ۱۲:۳۹

ابطال و تعلیق 25 پروانه تاکسیرانی در قم

ابطال و تعلیق 25 پروانه تاکسیرانی در قم

قم - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی قم گفت: در تیرماه سال جاری به دلیل تخلف، پروانه تاکسیرانی پنج راننده تاکسی باطل و همچنین پروانه تاکسیرانی 20 نفر دیگر تعلیق شد.

حسن رنگرز در گفتگو با خبرنگار مهر در قم اظهار کرد: در طی تیرماه سال جاری بیش از 400 مورد شکایت مردمی از رانندگان تاکسی‌های قم به ثبت رسید و در جلسه هیئت رسیدگی به تخلفات تاکسی‌ها این شکایت‌‌ها بررسی و منجر به صدور رای شده است.

وی افزود: پس از بررسی تخلفات طی مدت مذکور پروانه تاکسیرانی پنج راننده تاکسی باطل شد و همچنین 20 مورد تاکسی دیگر نیز به تعلیق پروانه از 6 ماه تا یک سال محکوم شده‌اند.
 
رنگرز با بیان این‌که حکم هیئت رسیدگی به تخلفات تاکسی‌ها لازم الاجراست، تصریح کرد: امتناع از حمل مسافر، اخذ کرایه اضافی، عدم استفاده از تاکسی‌متر، فعالیت در خارج از شهر بدون اطلاع سازمان تاکسیرانی و ... از جمله تخلفات رانندگان تاکسی‌های قم بوده است.

وی ادامه داد: بقیه شکایات مردمی نیز با بررسی‌های انجام شده منجر به صدور رای و تعیین خسارت شده است.

رئیس سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی قم در ادامه با بیان این‌که جلسه رسیدگی به تخلفات رانندگان تاکسی‌ها هر هفته پنجشنبه برگزار می‌شود، اظهار کرد: در این جلسه نمایندگان شورای شهر، شهردار، تاکسی‌داران و سازمان تاکسیرانی حضور دارند.

کد خبر 523275

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha