حسن رنگرز در گفتگو با خبرنگار مهر در قم اظهار کرد: در طی تیرماه سال جاری بیش از 400 مورد شکایت مردمی از رانندگان تاکسیهای قم به ثبت رسید و در جلسه هیئت رسیدگی به تخلفات تاکسیها این شکایتها بررسی و منجر به صدور رای شده است.
وی افزود: پس از بررسی تخلفات طی مدت مذکور پروانه تاکسیرانی پنج راننده تاکسی باطل شد و همچنین 20 مورد تاکسی دیگر نیز به تعلیق پروانه از 6 ماه تا یک سال محکوم شدهاند.
رنگرز با بیان اینکه حکم هیئت رسیدگی به تخلفات تاکسیها لازم الاجراست، تصریح کرد: امتناع از حمل مسافر، اخذ کرایه اضافی، عدم استفاده از تاکسیمتر، فعالیت در خارج از شهر بدون اطلاع سازمان تاکسیرانی و ... از جمله تخلفات رانندگان تاکسیهای قم بوده است.
وی ادامه داد: بقیه شکایات مردمی نیز با بررسیهای انجام شده منجر به صدور رای و تعیین خسارت شده است.
رئیس سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی قم در ادامه با بیان اینکه جلسه رسیدگی به تخلفات رانندگان تاکسیها هر هفته پنجشنبه برگزار میشود، اظهار کرد: در این جلسه نمایندگان شورای شهر، شهردار، تاکسیداران و سازمان تاکسیرانی حضور دارند.

قم - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی قم گفت: در تیرماه سال جاری به دلیل تخلف، پروانه تاکسیرانی پنج راننده تاکسی باطل و همچنین پروانه تاکسیرانی 20 نفر دیگر تعلیق شد.
کد خبر 523275
نظر شما