پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲ مرداد ۱۳۸۶، ۱۴:۵۶

سیستم الکترونیکی ثبت سفارش واردات کالا در مازندران راه اندازی شد

ساری - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان بازرگانی مازندران از راه اندازی سیستم الکترونیکی ثبت سفارش واردات کالا در استان خبر داد.

قنبر رهی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در این سیستم متقاضیان ثبت سفارش اعم از حقیقی و حقوقی باید با مراجعه به وب سایت www.ioms.ir ثبت نام نمایند و با دریافت کد کاربری و رمز عبور شخصی از طریق سایت سفارشات از وضعیت سفارش خود به صورت 24 ساعته با اتصال به شبکه جهانی اینترنت مطلع باشند.

وی خاطر نشان کرد: کلیه پیگیری های لازم تا حصول نتیجه دریافت تاییدیه و ثبت سفارش از طریق این سیستم میسر خواهد بود.

به گفته رهی، متقاضیان پس از اطلاع از تکمیل مراحل اداری ثبت سفارش باید به مراکز ثبت سفارش ایجاد شده در هر استان مراجعه کنند و پس از پرداخت کارمزد و تحویل اصل مدارک مورد نیاز تاییدیه ثبت سفارش خود را دریافت کنند.

کد خبر 523281

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha