غلامرضا فروغی نیا ظهر امروز در جمع خبرنگارن در اهواز گفت: هم اکنون این شرکت تمامی مراحل الزامی برای پذیرش سهام خود در بورس را طی کرده و به طور کامل آمادگی برای عرضه سهام خود را دارد.
وی مرحله نخست واگذاری سهام شرکت فولاد خوزستان را پنج درصد کل سهام و برای عموم اعلام و خاطرنشان کرد: در یک ماه پس از گذشت مرحله نخست در مرحله بعدی سهام آن برای پرسنل شرکت توزیع خواهد شد.
فروغی نیا میزان سهام قابل عرضه برای پرسنل شرکت به ازای هر نفر را 300 میلیون ریال اعلام و خاطرنشان کرد: این مبلغ در طول 10 سال از محل سود حاصله از سهام برگشت داده خواهد شد.
شرکت فولاد خوزستان پس از فولاد مبارکه بزرگترین شرکت تولید فولاد خام در کشور است. تولیدات این شرکت شامل اسلب ، بلوم و بیلت بوده و هم اکنون با مصوبه دولت در تامین نیاز داخلی، حدود 70 درصد تولیدات آن در اختیار کارخانجات نوردی داخلی به عنوان مواد اولیه تولید محصولات فولادی قرار می گیرد.
هم اکنون تنها حدود 20 درصد تولیدات شرکت به خارج کشور و آن هم تنها به برخی کشورهای عربی و ترکیه صادر می شود. شرکت فولاد خوزستان خرداد پارسال در نمایشگاه دستاوردهای خوزستان در دبی قراردادی به ارزش حدود 70 میلیارد دلار با عربستان سعودی و شرکت UGS این کشور منعقد کرده است.
نظر شما