به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمود صفارزاده گفت: اولین و مهمترین اصل در کنترل تخلفات رانندگی برخورد قانونی و اعمال جریمه های سنگین محسوب می شود و در همه کشورها میزان جریمه های ترافیکی بسیار بالا است و بر رفتارهای ترافیکی رانندگان با دقت نظارت می شود.
وی افزود: متاسفانه در کشور ما برای برخی از تخلفات جرایم کمی در نظر گرفته شده و میزان ارتکاب رانندگان به این نوع تخلفات بیشتر است.
مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک تصریح کرد: در کشورهای پیشرفته رانندگی، در خیابان ها و اتوبان ها با سرعت بیشتر از 120 کیلومتر در ساعت قتل غیر عمد محسوب می شود و برخورد شدیدی با متخلفان صورت می گیرد اما در کشور ما برای سرعت زیاد جریمه ناچیزی در نظر گرفته شده و بیشتر رانندگان به راحتی مرتکب این تخلف می شوند و با جان خود ودیگران بازی می کنند.
وی ضمن تاکید برآنکه ضوابط اعمال جریمه نصبت به جرایم ترافیکی باید افزایش یابد گفت: برخورد قانونی و اعمال جریمه های سنگین از یک سو و نهادینه کردن فرهنگ ترافیک از سوی دیگر می تواند میزان جرایم، تصادفات و حوادث را کاهش یابد و امنیت را به سیتم حمل و نقل حاکم کند.
مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک اظهار داشت: آموزش فرهنگ ترافیک از طریق صدا و سیما، چاپ و توزیع کتاب های آموزشی در مدارس و مهد کودک ها، برگزاری برنامه های متنوع فرهنگی در محلات، ایجاد پارک های ترافیکی برای کودکان و برگزاری برنامه های شبانه جگ ترافیک در پارک ها در دستور کار سال جاری سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران است تا زمینه های ارتقا و نهادینه شدن فرهنگ ترافیک در بین شهروندان تهرانی فراهم شود.
نظر شما