پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۸ خرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۵۸

دبیر اجرایی هیئت نظارت بر انتخابات شوراهای خراسان جنوبی مطرح کرد؛

حضور چشمگیر مردم در شعب اخذ رأی/ کمبود تعرفه در برخی از روستاها

حضور چشمگیر مردم در شعب اخذ رأی/ کمبود تعرفه در برخی از روستاها

بیرجند- دبیر اجرایی هیات نظارت بر انتخابات شوراهای خراسان جنوبی گفت: حضور مردم در شعب اخذ رأی استان بسیار پررنگ و چشمگیر بوده و در برخی از روستاها با کمبود تعرفه مواجه بوده ایم.

حسین پور عصر جمعه در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: ۵۸۴ هزار تعرفه اخذ رای برای انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در شهرستان های مختلف استان به جز شهرستان بیرجند توزیع شده است.

وی از مشارکت بالای مردم و کمبود تعرفه در برخی از مناطق روستایی خبر داد و افزود: مردم در انتخابات حضور پررنگ و چشمگیری داشته اند که به همین سبب در یکی از روستاهای بیرجند، برخی روستاهای طبس و سربیشه به دلیل مشارکت بالا با کمبود تعرفه مواجه شده بودیم.

حسین پور با بیان اینکه در برخی شعب اضافه تعرفه بوده که باید این تعرفه ها جابه جا شوند، ادامه داد: میزان تعرفه برابر لیستی بوده است که تهیه شده و کمبود تعرفه نباید باشد.

دبیر اجرایی هیات نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستای خراسان جنوبی با بیان اینکه در سطح استان ۴۵۵ نفر نامزد شورای اسلامی شهر و روستا با هم به رقابت می پردازند، اذعان کرد: دو نفر از کاندیداهای شوراهای شهر و روستا در شب گذشته از ادامه رقابت ها انصراف دادند.

وی با بیان اینکه تعداد کاندیداهای شورای شهر بیرجند ۸۳ نفر است، افزود: تا این لحظه از انتخابات شاهد حضور و مشارکت خوب مردم در انتخابات شوراهای شهر و روستای استان هستیم.

وی ازتأخیر ایجاد شده در شروع رأی گیری در برخی از شعب الکترونیکی بیرجند عذرخواهی کرد و افزود: برای جلوگیری از معطل ماندن در شعب اخذ رای، مردم کد نامزدهای مورد نظرشان را یادداشت کنند تا روند رای گیری تسریع یابد.

حسین پور در پایان از تمام آحاد مردم دعوت کرد تا هرچه سریع تر به شعبات اخذ رای مراجعه و رای خود را به صندوق ها بیندازند.

کد خبر 5238459

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha