پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳ مرداد ۱۳۸۶، ۱۳:۴۶

"نیچه" اثر هایدگر منتشر می‌شود

"نیچه" اثر هایدگر منتشر می‌شود

کتاب" نیچه" اثر هایدگر که یکی از مهمترین تألیفات در رابطه با نیچه محسوب می‌شود، از سوی ایرج قانونی از اصل آلمانی در دست ترجمه است.

ایرج قانونی در خصوص ترجمه "نیچه" اثر هایدگر به خبرنگار مهر گفت: این کتاب یکی از مهمترین تالیفات در رابطه با نیچه است که هایدگر به آن پرداخته است. یاسپرس هم در خصوص نیچه کتابی نوشته که چندی پیش توسط سیاوش جمادی ترجمه و انتشار یافته است.

وی" نیچه" هایدگر را از آثار مهم او خواند وگفت: این اثر به کل با آثار دیگران در خصوص نیچه متفاوت است. این اثر نظر فیلسوفانه هایدگر به روش خاص خود او به فلسفه نیچه است وسهم قابل توجهی ازآن به فلسفه هنر اختصاص دارد. در این کتاب هایدگر مباحث زیادی را با توجه به فلسفه نیچه در خصوص زیبایی شناسی مطرح می کند.

قانونی گفت: تاکید اصلی هایدگر در میان کتاب "نیچه" بر اراده معطوف به قدرت است. از نظر هایدگر با وجود اینکه اراده معطوف به قدرت بارها از سوی نیچه مورد تجدید نظر قرار گرفت ولی هرگز به صورت طرح نهایی در نیامد. بنابراین هایدگر به طرح اراده معطوف به قدرت در میان دست نوشته‌های نیچه می پردازد.هایدگر عباراتی در باب اراده معطوف نیچه می آورد و آنها راتحلیل می کند. تحلیلهایش را به هم پیوند می زند و راه خاصی در فلسفه نیچه باز می کند.

مترجم کتاب" فلسفه هنر از کانت تا هایدگر" در ادامه افزود: این کتاب در اصل  4 جلدی است که در آلمانی و انگلیسی در 2 جلد انتشار یافته است. به علت حجم زیاد این کتاب قصد داریم آن را به صورت 4 جلد در ایران منتشر کنیم.

این کتاب توسط انتشارات آگه منتشر می‌شود.

کد خبر 524021

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha