پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳ مرداد ۱۳۸۶، ۱۹:۳۴

تاکسیرانی مشهد به 400 شکایت از رسیدگی کرد

مشهد - خبرگزاری مهر: مدیرعامل سازمان تاکسیرانی مشهد گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون حدود 400 مورد شکایت مردمی از تخلفات تاکسیرانان به واحد رسیدگی به شکایات سازمان تاکسیرانی مشهد رسیده است که به همه آنها رسیدگی شده است.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، نادر مهدی زاده عصر امروز در جمع خبرنگاران افزود: عدم استفاده از تاکسیمتر،عدم رعایت شئونات اجتماعی و اخذ کرایه اضافی عمده ترین علل شکایات مردمی بوده است.

 

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی مشهد اظهارداشت: با متخلفین در قالب اقداماتی از جمله اخراج از خط، صدوراخطاریه، اخذ جریمه، ، تعهد و ابطال پروانه تاکسیرانی برخورد شده است.

 

مهدی زاده خاطرنشان کرد: در حال حاضر تمامی خطوط شهری ویژه مشهد دارای متصدی نظارتی بوده و همچنین اکیپ های گشت بازرسی نیز به صورت شبانه روزی نسبت به حسن اجرای مقررات و نحوه عملکرد تاکسیرانان کنترل دارند.

 

وی یاد آورشد: از چندی پیش نیز با همکاری سازمان بازرگانی و تعزیرات حکومتی با سازمان تاکسیرانی گشت های مشترک بازرسی تشکیل شده که بر مواردی از جمله نرخ کرایه و بازدید از تاکسیمترها در طی ایام تابستان نظارت می کنند.

 

این مسئول اضافه کرد: در طی مدت 12 روز در بازرسی از حدود دو هزار و 500 دستگاه تاکسی فقط 35 مورد تخلف تاکسیرانی مشاهد شده که پرونده  آنها برای اعمال قانون به تعزیرات حکومتی ارجاع شده است.

 

مهدی زاده در خصوص نحوه نظارت بر فعالیت های آژانس های تاکسی تلفنی نیز عنوان کرد: با توجه به اینکه آژانس ها دارای اتحادیه مستقل صنفی تحت نظارت سازمان بازرگانی هستند تمامی امور مربوط به بازرسی، نظارت و رسیدگی به شکایات از عملکرد آنان را ازجمله وظایف اتحادیه مربوطه است.

کد خبر 524265

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha