پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۳ مرداد ۱۳۸۶، ۱۸:۴۳

واحدهای صنفی شمال تهران در طرح تفکیک زباله قرار گرفتند

به منظور حفظ و اشاعه فرهنگ زیست محیطی و آشنایی شهروندان با نحوه بازیافت زباله ،400 واحد صنفی در معابر اصلی منطقه یک و 30 مجتمع مسکونی در طرح آموزش تفکیک زباله قرار گرفتند.

به گزارش خبرگزاری مهر ، آموزشگران طرح بازیافت منطقه یک با شناسایی و حضور در 300 واحد صنفی شناسایی شده در خیابان ولیعصر (عج)، واحد صنفی خیابان شریعتی و 30 مجتمع مسکونی در این منطقه، اطلاعات لازم را در رابطه با نحوه تفکیک زباله های خشک به شهروندان ارائه و اقدام به نصب 40 مخزن تفکیک زباله کردند و تا پایان طرح جهادی 137 در حدود 150 مخزن دیگر نیز نصب خواهد شد.

بر اساس این گزارش ، پس از شناسایی کامل واحدهای صنفی در خیابان شریعتی و ارایه اطلاعات به مالکان ، واحدهای صنفی تولید کننده زباله خشک در خیابان شهید باهنر شناسایی و در طرح آموزش قرار می گیرند.

این گزارش می افزاید ، در راستای شناسایی و ساماندهی عوامل بازیافت غیر مجاز در سطح منطقه یک، تا کنون سه ماشین حمل زباله و سه ملک که در آن زباله های تفکیک شده و قابل بازیافت مانند پلاستیک، فلز،نان خشک و .. جمع آوری و فروخته می شد، شناسایی شدند.

شایان ذکر است ، آموزش طرح بازیافت زباله و آشنایی با فعالیت های آژانس خاک و نخاله از دیگر اقدامات اداره بازیافت این منطقه است بطوریکه تا کنون 2 هزار و 800 خانوار در طرح آموزش قرار گرفته اند و در طول طرح جهادی 137 با اجرای نمایش عروسکی، تئاتر، پانتومیم و... به شهروندان اطلاعات لازم را ارائه می دهند.

کد خبر 524272

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha