به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث دی نیوز، به گفته محققان، این مطالعه تأیید میکند زنانی که از میگرن رنج میبرند در معرض خطر بیشتری از عوارض پزشکی و زنان و زایمان قرار دارند. از اینرو این زنان باید در زمره گروه بارداریهای پرخطر قرار گیرند و تحت درمان باشند.
محققان در این مطالعه، روند بارداری بیش از ۱۴۵ هزار زن را بین سالهای ۲۰۱۴ تا ۲۰۲۰ بررسی کردند. در این مطالعه، نوع زایمان، عوارض پزشکی و زایمان در هر سه ماهه بارداری و استفاده از دارو در طول بارداری تجزیه و تحلیل شد.
بیش از ۱۲ هزار زن مبتلا به میگرن و حدود ۱۶۰۰ زن مبتلا به میگرن همراه با هاله بودند.
زنان مبتلا به میگرن بیشتر در معرض خطر عوارض زنان و زایمان قرار داشتند. میزان پذیرش در بخشهای پرخطر بیمارستان در بین افراد بدون میگرن ۶ درصد، در بین کسانی که میگرن بدون هاله داشتند ۶.۹ درصد و در بین کسانی که میگرن با هاله داشتند ۸.۷ درصد بود.
نتایج نشان داد زنان مبتلا به میگرن بیشتر در معرض خطر دیابت حاملگی، چربی خون و لخته شدن خون هستند.
همچنین مشخص شد که مبتلایان به میگرن بیشتر در معرض ابتلاء به افسردگی در دوران بارداری و پس از زایمان قرار دارند. در نتیجه باید در طول بارداری به آنها مشاوره عصبی داده شود.
میگرن یکی از شایعترین اختلالات عصبی است که بیش از ۱ نفر از هر ۱۰ نفر به آن مبتلا است. همراه با سردرد شدید، علائم دیگر شامل تهوع، استفراغ و افزایش حساسیت به نور است. میگرن در زنان سه برابر بیشتر بوده و تغییرات هورمونی مربوط به عادت ماهیانه، یائسگی و زایمان میتواند فعالیت میگرن را تحریک کند.
نظر شما