۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۵:۵۷

حاجی میرزایی:

مدرسه سازی مستلزم درکی عمیق، آگاهی وسیع و اراده‌ای قوی است

مدرسه سازی مستلزم درکی عمیق، آگاهی وسیع و اراده‌ای قوی است

وزیر آموزش و پرورش گفت:مدرسه سازی مستلزم درکی عمیق، آگاهی وسیع و اراده‌ای قوی، برای پیشبرد این هدف است.

به گزارش خبرگزاری مهر، محسن حاجی میرزایی در آئین انعقاد تفاهم نامه مشارکت در احداث ۱۴۲ باب مدرسه با عبدالرضا وکیلی؛ خیّر مدرسه ساز خراسانی، که در ساختمان شهید رجایی برگزار شد، با اشاره به موضوع «راستگویی» و «امانتداری»، به عنوان دو شاخص مسلمانی، اظهار کرد: با وجود اهمیت انجام فرایض دینی، بر دو مقوله؛ راستگویی و امانتداری به عنوان شاخص‌های دینداری تأکید فراوانی شده است.

حاجی میرزایی تصریح کرد: آنچه با حقیقت وجودی انسان مرتبط می‌شود؛ رفتارهایی است که منعکس کننده و ترجمان شخصیت است؛ معتقدم کسانی که توفیق مدرسه سازی پیدا می‌کنند، لطفی از سوی خداوند است که شامل آنها شده است و این موضوع از ظرفیت وجودی خیّرین، حکایت دارد؛ زیرا هیچ پدیده‌ای بر اثر اتفاق رخ نمی‌دهد.

وی با اشاره به امر مدرسه سازی، ادامه داد: کاری با این عظمت (مدرسه سازی) مستلزم درکی عمیق، آگاهی وسیع و اراده‌ای قوی برای پیشبرد این هدف است. لذا خوشبختانه امروز ما این اراده را در آقای وکیلی؛ خیّر مدرسه ساز، مشاهده می‌کنیم.

وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: حقیقت نیکی و انفاق از آن چیزی است که انسان دوست دارد، بنابراین این حجم گستره از یاری و کمک به دیگران، مستلزم داشتن روحی بلند است که در این خیر مدرسه ساز، وجود دارد.

وی ارزش و اهمیت ساختمان‌ها را به نوع کاربری آنها دانست و افزود: «مدرسه» به اعتباری که انسان پرورش می‌دهد، از هر ساختمان دیگری ارزشمند تر است و اینک خیّرین از بین همه کارهای خیر، توفیق «مدرسه سازی» پیدا می‌کنند، انتخاب هوشمندانه است.

وی اظهار کرد: هر دولتی، برای توسعه و افزایش دارایی‌های جامعه اش، تلاش می‌کند بخشی از دارایی‌ها در زیر زمین قرار دارند و از طریق استخراج و منابع تحت ارضی، حاصل می‌شوند اما با اطمینان می گویم هیچ دارایی، عظیم‌تر و کارساز تر از کاوش در اذهان انسان‌ها و پرورش افراد، نیست، معتقدم میزان تعهد دولت‌ها به پیشرفت، بیش از هر چیز دیگری به وسیله «شاخص توجه به آموزش و پرورش» و «توجه به مدرسه» اندازه گیری خواهد شد.

وی ادامه داد: هرکسی بتواند انسان‌های بیشتری را تجهیز کند و به افراد بیشتری مجال بالیدن بدهد، توفیقات پایدارتری را موجب خواهد شد. قطعاً هر تلاشی، ارزش افزوده‌ای دارد، اما هیچ ارزش افزوده‌ای فراتر از تحوّلی که بر اساس نظام یادگیری در انسان رخ می‌دهد، نیست؛ بنابراین هنگامی به مدرسه سازی فکر می‌کنیم، به یک کار بسیار با عظمت و ارزشمند می‌اندیشیم.

حاجی میرزایی با تقدیر از تلاش‌های این خیر مدرسه ساز، خطاب به وی گفت: با تلاش‌هایی که انجام دادید چهره شهرستان نیشابور را تغییر دادید و این توفیق بزرگی است و امیدواریم آموزش و پرورش، از این اندیشه نیک شما بهره مند شود.

شایان ذکر است؛ مشارکت در احداث ۱۴۲ باب مدرسه با ۶۷۶ کلاس درس در استان خراسان رضوی، شهرستان نیشابور، واقع در مناطق زبرخان، فیروزه، میان جلگه و سر ولایت، موضوع انعقاد تفاهم نامه بین آموزش و پرورش و عبدالرضا وکیلی؛ خیّر مدرسه ساز بود که در پایان جلسه به امضای وزیر آمورش و پرورش و این خیّر رسید.

کد خبر 5244531

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha