پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۶ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۲۷

دونالد ترامپ:

علیرغم وضع تحریم هایی علیه روسیه، روابط خوبی با پوتین داشتم!

علیرغم وضع تحریم هایی علیه روسیه، روابط خوبی با پوتین داشتم!

رئیس جمهور سابق آمریکا طی سخنانی مدعی شد که علیرغم وضع تحریم های سنگین علیه مسکو در زمان وی، رابطه خوبی با رئیس جمهور روسیه داشته است!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، رئیس جمهور سابق آمریکا طی سخنانی مدعی شد که علیرغم وضع تحریم‌های سنگین اقتصادی آمریکا علیه مسکو در زمان ریاست جمهور وی، «دونالد ترامپ» رابطه خوبی با «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه داشته است.

بر اساس این گزارش، ترامپ که این سخنان را در جریان برگزاری نخستین گردهمایی با هواداران خود در ایالت اوهایو پس از شکست در انتخابات آمریکا مطرح می‌کرد، در خصوص خط لوله انتقال گاز روسیه به اروپا موسوم به «نورد استریم ۲» گفت: من پروژه خط لوله را متوقف کردم و تمامی جوانب آن را نیز مورد تحریم قرار دادم و (با این حال) روابط خوبی با پوتین داشتم که البته این کار خوبی است و اصلاً چیز بدی نیست.

لازم به ذکر است در پی برگزاری دیدار رؤسای جمهور آمریکا و روسیه در شهر ژنو، دونالد ترامپ با صدور بیانیه‌ای به این دیدار واکنش نشان داد و با یادآوری دیدار با پوتین در هیلسینکی، پایتخت فنلاند در زمان ریاست جمهوری خود گفت: به عنوان رئیس جمهور، من ملاقاتی عالی و سازنده با پرزیدنت پوتین داشتم. علیرغم اخبار جعلی منتشر شده در خصوص آن دیدار، ایالات متحده امتیازات بسیاری از جمله احترام پرزیدنت پوتین و روسیه را نصیب خود کرد.

کد خبر 5245466

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha