پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۶ مرداد ۱۳۸۶، ۱۱:۰۳

نهاوندیان خواستار شد ؛

بازتعریف راه‌های استقرار امنیت سرمایه‌گذاری

بازتعریف راه‌های استقرار امنیت سرمایه‌گذاری

محمد نهاوندیان رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران با تاکید بر اینکه سرمایه‌گذار خارجی احساس امنیت و ثبات اقتصادی را در فعالیت سرمایه‌گذاران داخلی جستجو می‌کند، گفت: بنابراین ما نیاز به بازتعریف راه‌های استقرار امنیت سرمایه‌گذاری داریم.

رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران درگفتگو با خبرنگار مهر گفت: ایران در شرایط فعلی علاوه بر نیاز به جذب سرمایه گذاران خارجی، کسب بازارهای خارجی را نیز به شدت احتیاج دارد.

محمد نهاوندیان افزود: باید تولید برای صادرات را با استفاده از سرمایه خارجی سامان داد. در این راستا امیدواریم گام‌های برداشته شده هرچه سریعتر به نتیجه برسد.

وی تصریح کرد: سرمایه گذار خارجی پیش از تصمیم گیری برای سرمایه گذاری در یک کشور، به این نکته توجه می کند که با سرمایه گذار داخلی چه رفتاری شده است. این در حالی است که در طول چند سال گذشته بازنگری قانون سرمایه گذاری خارجی کشور صورت گرفته، اما در عمل به موفقیت مطلوبی دست نیافته ایم، در حقیقت سرمایه گذار خارجی به این نکته توجه می کند که فضای سرمایه گذاری در کشور چگونه است.

نهاوندیان افزود: سرمایه گذار خارجی احساس امنیت و ثبات اقتصادی را در فعالیت سرمایه گذاران داخلی جستجو می کند. بنابراین ما نیاز به بازتعریف راههای استقرار امنیت سرمایه گذاری داریم.

وی تصریح کرد: نمی توان بدون ایجاد امنیت و ثبات اقتصادی از پتانسیل سرمایه گذاری خارجی برای افزایش رشد اقتصاد بهره برداری کرد. رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران نیاز فعلی کشور را پالایش گسترده ای در مجموعه روش های اداره حکومت دانست.

وی گفت: موضوع اصلی راهکارها و روش‌های مورد نیاز است به نحوی که بازنویسی نقش دولت در اقتصاد ملی، توجه به بخش خصوصی و بازتعریف مدیریت اقتصاد به گونه ای نیست که به اراده یک نفر بستگی داشته بادش چنین تحولی در شیوه کشورداری، نیاز به بازشناسی مدلها و روش‌ها دارد.

نهاوندیان گفت: قسمت مهمی از سیاست های جدید به طراحی مدیریت تحول نیازمند است در کنار آن نیز باید سیستم پیگیری، گزارش گیری و دنبال کردن برنامه زمان بندی نیز مورد تاکید قرار گیرد.

کد خبر 524665

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha