پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ تیر ۱۴۰۰، ۱۴:۳۴

مهر خبر می دهد؛

تاخت و تاز کرونا در ایلام/ آمار بستری ها افزایش یافت

تاخت و تاز کرونا در ایلام/ آمار بستری ها افزایش یافت

ایلام-عدم رعایت پروتکل های بهداشتی باعث شده استان ایلام وارد موج پنجم کرونا شود، در این بین آمار بستری های کرونا در استان در حال افزایش است.

خبرگزاری مهر -گروه استان‌ها: کرونا ویروس همچنان بی رحمانه می تازد و قربانی می‌گیرد، آمار جان باختگان در اثر کرونا در جهان بیش از ۳۰ میلیون و در ایران از مرز ۸۴ هزار نفر گذشت و این روزها موج پنجم کووید ۱۹ در راه است.

اخیراً ویروس جدید به نام دلتا در برخی مناطق کشور مشاهده شده و نگرانی‌های را ایجاد کرده است.

موردی از کرونا دلتا در استان ایلام مشاهده نشده است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: تا به این لحظه مورد کرونا دلتا در استان ایلام مشاهده نشده است ولی با توجه به شرایطی که در کل کشور وجود دارد قطعاً در آینده نزدیک این اتفاق خواهد افتاد.

محمد کریمیان افزود: موضوعی که به آن می‌توان اشاره کرد اینکه حتی در کشورهایی که واکسیناسیون شدند اما پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نکردند افزایش کرونا وجود داشته است.

وی افزود: باید پروتکل‌های بهداشتی را رعایت و مد نظر قرار دهیم.

تاخت و تاز کرونا در ایلام/ آمار بستری ها افزایش یافت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: تا سه ماه آینده بخش زیادی از جمعیت استان واکسیناسیون می‌شوند، تعداد ۲۶ هزار نفر تاکنون در نوبت اول و همچنین ۱۴ هزار نفر در نوبت دوم واکسینه شده‌اند.

کریمیان اضافه کرد: به ترتیب سنی و بر اساس سند ملی واکسیناسیون کشوری واکسیناسیون همه مردم در دستور کار قرار خواهد گرفت.

۸۳ بیمار مبتلا به کرونا در استان بستری هستند

همچنین پزشکان و کارشناسان حوزه بهداشت معتقدند تنها راه مقابله با کرونا ویروس رعایت پروتکل‌های بهداشتی به ویژه زدن ماسک است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: جمع مبتلایان از ابتدای شیوع کرونا تاکنون به ۴۰ هزار و ۴۵۱ نفر بوده است.

جمیل صادقی فر بیان کرد: هم اکنون نیز ۸۳ بیمار مبتلا به کرونا به علت شرایط حاد تنفسی در بخش‌های ویژه بیمارستان‌ها بستری هستند.

تاخت و تاز کرونا در ایلام/ آمار بستری ها افزایش یافت

وی افزود: در حال حاضر شهرستان مهران در وضعیت قرمز و شهرستان‌های ایلام، دهلران، چوار در وضعیت نارنجی و مابقی شهرستان‌ها در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند.

وی ادامه داد: این روزها متاسفانه دوباره کشور در موج پنجم کرونا ورود کرده، در جنوب کشور اکثر شهرها در وضعیت قرمز قرار دارند و به تعداد شهرهای قرمز در حال افزایش است.

صادقی اظهار کرد: بر طبق آخرین آمار بیش از ۹۰ شهر قرمز در کشور و بیش از ۱۷۳ شهر در وضعیت نارنجی قرار دارند، این آمار نشان از رعایت نکردن پروتکل‌های بهداشتی است.

وضعیت رعایت پروتکل‌های بهداشتی بسیار پایین آمده است

معاون دانشگاه علوم پزشکی ایلام بیان داشت: در استان نیز وضعیت رعایت پروتکل‌های بهداشتی بسیار پایین آمده و شاید در بهترین حالت بین ۶۰ تا ۶۵ درصد مردم پروتکل‌های بهداشتی را رعایت می‌کنند.

وی عنوان کرد: اگر رعایت پروتکل‌ها را به بالای ۸۵ درصد نرسانیم عملاً فایده‌ای ندارد و کمک به چرخش بیشتر ویروس می‌شود.

وی افزود: در خصوص کرونای هندی نیز تا به این لحظه کیت تشخیص هندی در اختیار استان‌ها قرار ندارد، مرکز تشخیص این کیت فقط در تهران است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام عنوان کرد: در خصوص ورود این کرونا فعلاً رسماً موردی گزارش نشده ولی باید همه بدانند کرونا هندی یا دلتا کرونا در کل کشور منتشر شده، قدرت آن از کرونای انگلیسی بسیار بیشتر است.

وی افزود: علائم این کرونا به صورت ساده شبیه سرماخوردگی مثل آبریزش بینی، تب، گلودرد و سردرد است که با این علامت‌ها شروع می‌شود و نهایتاً ظرف سه چهار روز منجر به درگیری ریه می‌شود که بسیار خطرناک است.

کد خبر 5250343

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha