پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۶ مرداد ۱۳۸۶، ۱۲:۳۰

یک مقام آمریکایی فاش کرد:

تلاش آمریکا برای درگیر کردن کشورهای عربی با ایران

تلاش آمریکا برای درگیر کردن کشورهای عربی با ایران

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا شب گذشته با اعتراف به تلاش های کشورش برای درگیر کردن کشورهای عربی با ایران در عین حال اذعان کرد که محاسبات واشنگتن نشان می دهد ایران خواهان عراقی با ثبات در منطقه است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتد پرس، "شون مک کورمک " شب گذشته اعلام کرد : ایران خواهان عراقی با ثبات است و تهران به این نکته پی برده برده که داشتن عراقی باثبات به نفع ایران و آمریکاست.

سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا پس از آنکه از وجود منافع مشترک ایران و آمریکا در عراق سخن راند، از تلاش های کاخ سفید برای رودرو کردن کشورهای عربی منطقه با ایران پرده برداشت.

مک کورمک که درجمع خبرنگاران سخن می گفت، به تلاش واشنگتن برای درگیر کردن کشورهای عربی با ایران اعتراف کرد.

وی به صراحت تایید کرد که دولت "جورج بوش" تلاش‌های خود را روی این موضوع متمرکز کرده که حمایت بیشتر کشورهای عربی منطقه را برای آنچه که او آن را" مقابله با خطر سلطه ایران" نامید، جلب کند.

مک کورمک مدعی شد: ایران منبع بزرگ بی‌ ثباتی در خاورمیانه است، این مشکل ما است و منافع آنها(کشورهای عربی) در این همکاری نهفته است.

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در پاسخ به این پرسش که "آیا منظور شما ایجاد جنگ بین ایران و کشورهای عربی است" گفت : کشورهای همسایه ایران خود می ‌توانند نظرشان را درباره آن کشور ( ایران و مقابله با آن )  بگویند؛ به طور کلی همه متوجه خطر ایران هستند.

مک کورمک در واکنش به پرسش دیگری با این مضمون که "به نظر می‌رسد نوعی پیچیدگی درخواسته های شما وجود دارد، زیرا از یک طرف از ایران می ‌خواهید که نقشی مثبت در عراق که بزرگترین مشکل فعلی آمریکا است بازی کند و از طرف دیگر سعی دارید سیاست‌ هایی علیه ایران را در منطقه خلیج فارس دنبال کنید، چگونه از ایران انتظار دارید که شما را شریکی صادق بداند؟" پاسخ داد: به نظر ما سران تهران قادر هستند که محاسبات خود را بر اساس منافع خود انجام دهند. آنها تصمیمات خود را با این اصل انجام می دهند.

مک کورمک افزود: شاید آنها ( سران ایران ) متوجه شوند که منافع مشترک در داشتن عراقی با ثبات است، محاسبات ما می‌گوید که ایران، خواهان عراق بی ‌ثبات و ناامن نیست.

کد خبر 525088

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha