پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۶ مرداد ۱۳۸۶، ۱۳:۰۴

"مردم شناسی اصطلاحات خودمانی" بررسی می شود

تحقیقات دکتر محمود اکرامی فر درباره "مردم شناسی اصطلاحات خودمانی" این هفته در شهرکتاب بررسی می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، به تازگی دو کتاب "مردم شناسی اصطلاحات خودمانی" و "مردم شناسی ارتباطات خودمانی" از محمود اکرامی فر منتشر شده است.

این دو اثر، پژوهشی مردم شناختی در اصطلاحات خودمانی جوانان و پدیده sms است که به بررسی و تحلیل زبان گفتاری جوانان و تحلیل محتوای پیام های کوتاه می پردازد.

نشست هفتگی شهرکتاب در روز سه شنبه نهم مرداد (ساعت 17) به نقد این دو کتاب اختصاص دارد که با حضور نویسنده و دکتر علی طلوعی و جمعی از زبان شناسان برگزار می شود.

کد خبر 525146

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha