
نیکل کیدمن با بازی در فیلم جدید استفن دالدری بریتانیایی که قرار است در برلین ساخته شود، به جمع دیگر همکاران خود از جمله سوزان ساراندون و تام کروز میپیوندد که برای بازی در پروژههای دیگر به برلین رفتهاند.
رمان اشلینک درباره برخورد یک نوجوان و زنی مسن تر است که نمی تواند بخواند. سال ها بعد آنها زمانی بار دیگر همدیگر را می بینند که زن به اتهام جنایات جنگی در حال محاکمه است و مرد جوان دانشجوی حقوق است و پرونده او را دنبال می کند. احتمالا نقش مقابل کیدمن در این فیلم را یوزف ماتس بازیگر 18 ساله آلمانی بازی می کند.
فیلمنامه "خواننده" را دیوید هایر می نویسد و کمپانی واینستاین آن را تهیه می کند. پس از "مسابقه سرعت" برادران واچوفسکی، "ولکری" برایان سینگر و "بین المللی" توم تیکور، این چهارمین پروژه بزرگ بین المللی است که داستان آن در منطقه برلین ـ براندنبورگ روی می دهد. در حال حاضر تام کروز، همسر سابق کیدمن در برلین در حال بازی در فیلم "ولکری" است.
اخبرا اعلام شد کیدمن برای بازی در کمدی رومانتیک "مونت کارلو" به کارگردانی تام بزوچا اعلام آمادگی کرده که اقتباسی از رمان "شکارچیان سر" نوشته جولز باس است. کیدمن اکنون مشغول بازی در فیلمی به نام "استرالیا" با بازی هیو جکمن است که باز لورمان آن را می سازد. او فیلم "قطب نمای طلایی" ساخته کریس وایتس را آماده نمایش دارد که در آن با دانیل کریگ همبازی است.
نظر شما