۱۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۴:۳۹

مدیر موسسه خیریه عترت فاطمی عنوان کرد؛

کمک۱۱۱ میلیارد تومانی به خانواده ایتام/ افزایش میزان مستمری

کمک۱۱۱ میلیارد تومانی به خانواده ایتام/ افزایش میزان مستمری

مدیر مؤسسه خیریه عترت فاطمی گفت: طی ۲۰ سال فعالیت مستمر موسسه خیریه بالغ بر ۱۱۱ میلیارد و ۳۸۷ میلیون تومان به خانواده ایتام سادات نیازمند کمک شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، زهرا سادات نیری در نشست خبری که به مناسبت بیستمین سالگرد تأسیس مؤسسه خیریه عترت فاطمی برگزار شد، گفت: طی ۲۰ سال گذشته این مؤسسه بالغ بر ۴۵ میلیارد تومان برای کمک هزینه خانواده‌ها اختصاص داده است، همچنین ۵ میلیارد تومان برای جهیزیه دختران تحت پوشش، ۷ و نیم میلیارد تومان در راستای کمک هزینه تأمین و تعمیر مسکن نیازمندان، ۲۵۰ میلیون تومان کمک‌های درمانی، ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان کمک هزینه تحصیلی ایتام، ۵ میلیارد تومان تهیه پوشاک عید، ۶ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان برای تهیه اقلام ضروری زندگی افراد تحت پوشش، ۶۵۰ میلیون تومان به صورت وجوه شرعی و ۳۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان در راستای وام قرض‌الحسنه به نیازمندان تحت پوشش تخصیص داده شده است.

درخواست مشارکت خیرین در قالب مسئولیت اجتماعی

وی با تاکید بر اینکه همانطور که آسیب‌های اجتماعی در همه جامعه دیده می‌شود و برای افراد محروم به سبب نبودن سرپرست، ناتوانی، فقر، بیماری اعضای خانواده و …، این در معرض آسیب بودن بیشتر است، افزود: مؤسسه خیریه عترت فاطمی علاوه بر حمایت‌های مالی در وجوه مختلف حمایتی از جمله حمایت‌های تخصصی مشاوره‌ای، وکالت‌های قانونی، پزشکی، معلم خصوصی… فعال است و در این راستا از کمک افرادی که تمایل دارند در زمینه‌های مختلف به صورت مسئولیت اجتماعی، با مؤسسه به صورت خیری همکاری کنند نیز استقبال می‌کند.

ایجاد اشتغال برای افراد تحت پوشش جز و سرفصل‌های ۱۴۰۰

مدیر مؤسسه خیریه عترت فاطمی ادامه داد: این مؤسسه در نظر دارد در سال جاری به سمت اشتغالزایی یا ایجاد شرایط شروع به کار فرزندان تحت پوشش خود گام بردارد و درصدد است تا حداقل تا پایان سال جاری در جهت ایجاد اشتغال یا معرفی به اشتغال ۲۰ فرزند تحت پوشش و خانه دار کردن ۲۰ خانواده اقدام کند.

نیری با تاکید بر اینکه در این مؤسسه هیچ مبلغی از پول خیرین صرف هزینه‌های جاری مؤسسه نمی‌شود و این هزینه‌ها از بودجه اختصاصی از سوی اعضای هیئت مدیره تأمین می‌شود، اعلام کرد: این مؤسسه پرونده مالیاتی دارد و حسابرس قانونی دارد و گزارش حسابرسی هر سال ارائه می‌شود و حتی کارمزد بانکی جابجایی کمک‌های خیری هم از واریزی خیرین استفاده نمی‌شود و فعالیت‌های مؤسسه چنان شفاف هست که خیرین می‌توانند با نصب اپلیکیشن مؤسسه خط سیر کمک‌های مالی خود را مشاهده و ردیابی کنند.

وی ادامه داد: در طول ۲۰ سال گذشته ۴۰ هزار یتیم را تحت پوشش قرار داده‌ایم و در برخی موارد خود فرزندان مؤسسه که به استقلال رسیده‌اند، اکنون حامی دیگر افراد تحت پوشش هستند و در حال حاضر ۴ هزار فرزند تحت حمایت مؤسسه هستند.

مدیر مؤسسه خیریه عترت فاطمی ادامه داد: سال گذشته ماهانه ۱۵۰ هزار تومان به حساب شخصی هر فرزند تحت پوشش واریز می‌شد اما امسال این مبلغ به ۲۰۰ هزار تومان می‌رسد.

وی تاکید کرد: وام‌هایی که از سوی مؤسسه پرداخت شده نه نیاز به معرف داشته و نه یک درصد سود داشته و با شرایط ۱۰۰ درصد اسلامی بوده است.

تهیه ۲۰۰ تبلت برای فرزندان ایتام

نیری با اشاره به اینکه طی سال تحصیلی گذشته درخواست تبلت از سوی دانش آموزان تحت پوشش مؤسسه برای کلاسهای آنلاین به نیازهای اساسی خانواده‌ها اضافه شد، گفت: سال گذشته توانستیم ۲۰۰ تبلت به خانواده‌ها تخصیص دهیم این در حالیست که نیاز فعلی افراد تحت پوشش خیلی بیش از این است به نحوی که بیش از ۳ هزار دانش داریم اما تمام تلاش خود را کردیم تا دانش آموزی از تحصیل باز نماند.

وی ادامه داد: در دوران همه‌گیری کرونا، مبلغی معادل یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان به خانواده‌هایی که با این بیماری به هر شکلی درگیر شدند اختصاص یافت همچنین اقلام بهداشتی هم به سبد کالای خانواده‌های تحت پوشش اضافه شد.

وی با بیان اینکه به رغم شرایط اقتصادی موجود سال گذشته میزان کمک‌های ما ۱۰۰ درصد افزایش یافت تاکید کرد: براساس تصمیم اعضای هیئت مدیره امسال قرار شده تمام توان خود را به کار بگیریم تا کمک‌های مالی ما رشد داشته باشد و به رقم ۴۰ میلیارد تومان برسد.

کد خبر 5254480

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha