فاطمه آلیا درگفتگو با خبرنگارمهر درباره طرحهای مخصوص زنان که نیمه کاره رها شده است ، افزود: با توجه به اینکه در سال آخر فعالیت مجلس هفتم هستیم و ماههای پایانی سال نیز به بررسی لایحه بودجه اختصاص دارد به همین دلیل طرحهای زیادی طی این مدت باقی مانده که در دستور کار مجلس قرار دارد .
وی خاطر نشان کرد : تقلیل ساعت کاری زنان شاغلی که فرزند معلول دارند ، بصورت طرح دو فوریتی مطرح شده است و از جمله طرحهای زنان است که بزودی برای بررسی و تصویب نهایی در دستور کار قرار میگیرد .
وی گفت: زنان شاغل باید علاوه بر فعالیت در خارج از منزل به کارهای خانه و فرزندان خود نیز رسیدگی کنند به همین دلیل با مشکلاتی مواجه خواهند شد و دراین میان مادران شاغلی که دارای فرزند معلول هستند مشکلات مضاعفی دارند. بنابراین در صورت تصویب این طرح برخی ازمشکلات آنان کاسته می شود .
رئیس کمیته زنان و خانواده مجلس تاکید کرد : طرحهای مربوط به حقوق زنان نیز مانند بازنگری در قانون مدنی از طرحهای دیگری است که در دستور کار قرا خواهد گرفت.
نظر شما