پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۷ مرداد ۱۳۸۶، ۱۶:۵۲

12 مبلغ دینی به مناطق روستایی شهرستان دامغان اعزام شدند

سمنان - خبرگزاری مهر: 12 مبلغ دینی در ایام اوقات فراغت به مناطق روستایی شهرستان دامغان اعزام شدند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی دامغان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: این مبلغان به منظور ترویج شعائر دینی و ارزش های اسلامی و آشنایی بیشتر جوانان روستایی با معارف اسلامی و گرفتن رنگ و بوی مذهبی به فعالیت های تابستانی آنها به این مناطق اعزام شده اند.

حجت الاسلام غلامرضا زاهدی ادامه داد: در همین راستا، 17 پایگاه بوستان معرفت برای دانش آموزان مقطع ابتدای و راهنمایی در شهرستان دامغان دایر شده است و 26 هسته فرهنگی جوان نیز برای جوانان سنین 15 تا 25 سال به منظور غنی سازی اوقات فراغت این قشر در سطح شهرستان تشکیل شده است.

وی همچنین از ثبت نام بیش از یک هزار نفر در مراسم معنوی اعتکاف در دامغان خبر داد و یادآور شد: به دلیل محدودیت های مکانی و خدمات رسانی پذیرش بیش از این تعداد مقدور نبود.

به گفته وی، سال گذشته 360 خواهر و 340 برادر در مراسم معنوی اعتکاف شرکت داشتند.

کد خبر 525583

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha