به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، کنفدراسیون فوتبال آسیا 4 داور را به علت عملکرد ضعیف در رقابت های جام ملت های آسیا از ادامه کار محروم کرد.
در جلسه ای که کمیته داوران کنفدراسیون فوتبال آسیا برگزار کرد یکی از این داوران برای مدت یک ماه از ادامه کار محروم شد و تصمیم گری در خصوص سرنوشت یک داور و دو کمک داور دیگر به جلسه بعدی این کمیته موکول شد.
بر پایه این گزارش، نجم طلعت داور لبنانی به دلیل قضاوت ضعیف دیدار تیم های ویتنام و امارات متحده عربی در گروه B رقابت ها به مدت یک ماه از ادامه کار محروم شد.
مسعود مرادی و رضا سخندان هر دو از ایران به دلیل قضاوت ضعیف بازی قطر و امارات تا اطلاع ثانوی از ادامه کار محروم شدند. یئو مون کمک داور سنگاپوری نیز پس از اشتباه در دیدار تیم های عربستان - ازبکستان در مرحله یک چهارم نهایی جام ملت های آسیا از ادامه قضاوت محروم شد.
محمد بن همام رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا از عملکرد کلی داوران در جام ملت هابی آسیا رضایت دارد با این حال قبول کرد که بعضی از تصمیمات داوران در این دوره از رقابت ها جنجال برانگیز بوده است.
نظر شما