به گزارش خبرگزاري مهر، شيرين عبادي كه در حال حاضر براي شركت در برنامه " اجلاس جهاني فعالان اجتماعي" در بمبئي به سر مي برد، امروز در مصاحبه با خبرگزاري فرانسه با اشاره به تحصن نمايندگان مجلس در تهران گفت: بهترين اقدام از سوي رئيس جمهور در موقعيت كنوني اين است كه در صورت ادامه مخالفت ها با خواست نمايندگان مجلس ، اقدامي جدي براي استعفا انجام دهد.
اين وكيل زن در ادامه ادعا كرد: آينده جمهوري اسلامي بدون حضور محمد خاتمي رئيس جمهور اصلاح طلب ايران غيرقابل پيش بيني است و من به پيروزي خاتمي در اين مبارزه و تلاش اميدوارم.
عبادي در ادامه تصريح كرد: آقاي خاتمي گفته است كه از تصميم اتخاذ شده از سوي شوراي نگهبان براي رد صلاحيت شدگان برخي نامزدها راضي نيست و اين احتمال وجود دارد كه وي استعفا كند.
وي درپاسخ به اين سوال كه با استعفاي خاتمي چه اتفاقي خواهد افتاد، گفت: اين مسئله درحال حاضر غيرقابل پيش بيني است.
عبادي درعين حال خاطرنشان كرد: من به وضع ايران خوشبين هستم.

شيرين عبادي وكيل ايراني و برنده جايزه صلح نوبل سال 2003 امروز از سيد محمد خاتمي رئيس جمهور ايران خواست تا با ايستادگي دربرابر آن چه كه وي آن را "سرسختي محافظ كاران ايران در برابر خواست نمايندگان اصلاح طلب و متحصن درمجلس" عنوان كرد ، تصميمي جدي براي استعفاي خود اتخاذ كند.
کد خبر 52606
نظر شما