پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ تیر ۱۴۰۰، ۲۳:۰۲

معاون میراث فرهنگی گلستان خبرداد

صدور و تمدید ۸۶۹ مجوز در حوزه صنایع‌ دستی گلستان

صدور و تمدید ۸۶۹ مجوز در حوزه صنایع‌ دستی گلستان

گرگان- معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی اداره‌ کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان از صدور و تمدید ۸۶۹ فقره مجوز در حوزه صنایع‌دستی در سه‌ ماهه اول سال ۱۴۰۰ خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مریم حاجی ابراهیمی شامگاه یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهارکرد: در راستای اجرای طرح ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی در سه‌ ماهه نخست سال جاری تعداد ۴۶ مجوز مشاغل خانگی شامل ۴۲ فقره مستقل و چهار فقره پشتیبان در حوزه صنایع‌دستی استان گلستان صادر شده است.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی اداره‌ کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان افزود: همچنین با توجه به اهمیت حوزه صنایع‌دستی در حمایت از کالای ایرانی و بحث اشتغال‌زایی آن و پیگیری‌های انجام شده توسط کارشناسان صنایع‌ دستی، در سه‌ ماهه اول سال گذشته ۶۶۱ پروانه تولید انفرادی، ۲۱ پروانه تولید کارگاهی و ۱۴۱ کارت شناسایی توسط این معاونت صادر و یا تمدید شده است.

وی اضافه کرد: این تعداد مجوز برای متقاضیانی که دارای تخصص، تجربه و آشنایی به فرآیند تولید و توانایی ساخت محصول دریکی از رشته‌های صنایع‌دستی بوده‌اند، صادر و تمدیدشده است.

حاجی‌ابراهیمی درزمینه نحوه فعالیت‌های کارگاهی و انفرادی بیان کرد: پروانه تولید انفرادی برای هنرمندانی است که برای خود اشتغال خانگی ایجاد کرده و در کارگاه‌های فعال خانگی خود محصولات صنایع‌دستی تولید و از طریق بازاریابی، نمایشگاه‌ها و فروشگاه‌ها به فروش می‌رسانند.

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان گفت: همچنین پروانه تولید کارگاهی اختصاص به آن دسته از هنرمندانی دارد که در کارگاه خود حداقل یک نفر را مشغول به فعالیت کرده و محصولات صنایع‌دستی را به‌صورت عمده تولید و به بازار عرضه می‌کنند.

کد خبر 5260791

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha