به گزارش خبرگزاری مهر، سردار یداله بوعلی در دیدار با بازیکنان و کادر فنی تیم فوتبال فجر شهید سپاسی با بیان اینکه تاکنون با تمام توان از تیم فجر شهید سپاسی حمایت کرده و سعی کردهایم نیازمندیهای این تیم را برطرف کنیم، گفت: خوشبختانه هیچگونه حاشیهای در تیم نداریم و بازیکنان و کادر فنی همدل و یک صدا آماده حضور در آخرین و حساسترین بازی این تیم در فصل جاری هستند.
وی با تاکید بر اینکه آرزو و هدف مهم ما شاد شدن دل هواداران فوتبال فارس و افتخارآفرینی تیم فجر برای این استان است، گفت: مردم فارس و شیراز به فوتبال و تیم فجر شهید سپاسی علاقمند هستند و حضور فارس در لیگ برتر آرزوی جوانان و هواداران فوتبال در این استان است.
فرمانده سپاه فجر خطاب به بازیکنان تیم فجر با بیان اینکه در این بازی حساس با اراده پولادین به میدان وارد شوید، گفت: هر چه از دستمان برآمده برای رفع نیازمندیهای این تیم انجام دادهایم و امیدواریم در بازی آخر نیز به نتیجه و هدفمان که صعود به لیگ برتر است دست پیدا کنیم.
سردار بوعلی خاطرنشان کرد: از استاندار فارس، مسئولان استان، مدیران صنایع و کارخانجات، هواداران و تمام افرادی که از تیم فجر شهید سپاسی حمایت کردهاند تشکر میکنیم.
نظر شما