پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۸ مرداد ۱۳۸۶، ۱۴:۱۴

رتبه اول ایجاد فرصت های شغلی لرستان به کمیته امداد اختصاص یافت

خرم آباد - خبرگزاری مهر: مدیرکل کمیته امداد گفت: کمیته امداد لرستان در زمینه تعداد طرح های به بهره برداری رسیده و تعداد فرصت های شغلی ایجاد شده، رتبه اول کارگروه اشتغال لرستان را به خود اختصاص داده است .

غلامرضا متقی در گفتگو با خبرنگار مهر در خرم آباد اظهار داشت: تاکنون بیش از هفت هزار طرح خودکفایی به کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان ارائه شده است که از این تعداد حدود پنج هزار طرح تصویب و بیش سه هزار طرح به بهره برداری رسیده است و پیش بینی می شود تا پایان شهریور ماه جاری طرح های باقیمانده به بهره برداری برسد.

 

وی در ادامه افزود: تاکنون 19هزار سهام عدالت نیز به مددجویان تحت پوشش کمیته امداد لرستان با همکاری ارگان های مرتبط به افراد تحت پوشش واگذار شده است.

 

متقی، پرداخت مستمری به خانواده های سالمندان طرح شهید رجایی و مددجویان عادی تحت پوشش کمیته امداد، ارائه خدمات فرهنگی و آموزشی به دانش آموزان و دانشجویان تحت پوشش و اعطای جهیزیه به چهار هزار و 200 زوج تحت حمایت کمیته امداد لرستان را از دیگر خدمات این نهاد مردمی به افراد تحت پوشش اعلام کرد.

 

وی خاطرنشان کرد: تاکنون 10 هزار تن کالای یارانه ای به ارزش 56 میلیارد ریال و 323 هزار بن غیر نقدی به ارزش 56 میلیارد ریال در راستای تقویت سبد غذایی خانواده های تحت پوشش و اقشار آسیب پذیر توزیع و تحویل شده است .

 

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) لرستان با بیان این که یکی از رویکردهای جدید این نهاد، گسترش فرهنگ مشارکت های مردمی در راستای کاهش تصدی گری دولت است، یادآور شد: سال گذشته میزان مشارکت های مردمی در سطح استان در زمینه امور صدقات، طرح اکرام، زکات، فطریه، جشن عاطفه ها و نیکوکاری، 85 درصد نسبت به سال قبل از آن رشد داشته است.

کد خبر 526170

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha