پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۸ مرداد ۱۳۸۶، ۱۴:۴۴

تحولات همسایگان شرقی:

حملات هواداران طالبان به نیروهای ارتش پاکستان/ کشته شدن 13 مامور امنیتی در افغانستان

حملات هواداران طالبان به نیروهای ارتش پاکستان/ کشته شدن 13 مامور امنیتی در افغانستان

تصرف یک زیارتگاه توسط نیروهای هوادار طالبان در شمال غرب پاکستان، مجروح شدن 8 نیروی ارتش در حملات افراد مسلح، کشته شدن 13 مامور امنیتی به دست طالبان در افغانستان و ادامه بحران گروگان های کره ای تحولات امروز همسایگان شرقی ایران را تشکیل می دهند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری های فرانسه و آسوشیتدپرس ، امروز حدود 70 شبه نظامی هوادار طالبان در شهر لاکارای از ایالت سرحد شمال غربی پاکستان زیارتگاه "صاحب تورنگ زای"، از مبارزان آزادیخواه و مسجد همجوار آن را به تصرف درآورده و حمایت خود را از رهبران مسجد لعل اسلام آباد اعلام کردند. آنها همچنین نام مسجد شهر لاکاری را به مسجد لعل تغییر دادند. نیروهای ارتش پاکستان اخیراً قائله مسجد لعل را با کشتن بیش از یکصد افراطی مسلح هوادار طالبان فرو نشاندند.

در رویدادی دیگر در اثر انفجار یک بمب جاده ای واصابت راکت در ایالت وزیرستان شمالی، 3 نیروی ارتش کشته و 5 نفر دیگر  زخمی شدند.

از افغانستان نیز خبر می رسد نیروهای طالبان با حمله به کاروان نیروهای امنیتی یک شرکت خصوصی در بزرگراه کابل به قندهار 13 تن از آنان را کشتند. در این درگیری 3 ساعته 5 نفر از طالبان نیز کشته شد. در همین بزرگراه بود که طالبان 23 تبعه کره جنوبی را حدود دو هفته قبل به گروگان گرفت.

ظهر امروز آخرین ضرب الاجل طالبان برای کشتن 22 گروگان کره ای به پایان رسید، اما سخنگوی طالبان، این ضرب الاجل   را سه ساعت دیگرتمدید کرد.

این در حالی است که هیئت اعزامی دولت افغانستان برای مذاکره با طالبان خواستار تمدید دو روزه ضرب الاجل شدند. "معراج الدین پاتان"، فرماندار ولایت غزنه که محل ربوده شدن گروگان های کره ای است، خبر داد که مقامهای مذاکره کننده خواستار تمدید ضرب الاجل برای دو روز شده اند و طالبان نیز گفتند باید با رهبرانشان صحبت کنند.

"قاری یوسف احمدی"، سخنگوی طالبان روی یکشنبه گفته بود که اسامی 23 اسیر طالبان را برای مبادله با گروگان های کره ای به هیئت مذاکره کننده اعلام کرده اند.

کد خبر 526412

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha