پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۵۵

چهار نکته از حضور کریمی در تراکتور/ تبریز نزدیک به سهمیه آسیا

چهار نکته از حضور کریمی در تراکتور/ تبریز نزدیک به سهمیه آسیا

مربی باتجربه فوتبال ایران پس از بازگشت دوباره به لیگ برتر، عملکرد خوبی داشت و توانست تراکتور را در آستانه کسب سهمیه آسیا قرار دهد.

به گزارش خبرنگار مهر، پس از کنار رفتن رسول خطیبی از هدایت تیم تراکتور، فیروز کریمی مشاور فنی سرخ پوشان جای او را گرفت و تا امروز این مربی کهنه کار ۴ بار در نقش سرمربی روی نیمکت این تیم نشسته است.

فیروز کریمی کمتر از یک ماه پیش (۷ تیر) به عنوان سرمربی جدید سرخ پوشان انتخاب شد و ۲ روز پس از آن در دیداری خانگی هدایت این تیم را مقابل ذوب آهن در دیداری حساس بر عهده گرفت که توانست میهمانش را با یک گل شکست دهد و کارش را با سرخ پوشان با پیروزی آغاز کند. این بازی در چارچوب هفته بیست و پنجم رقابتهای لیگ برتر برگزار شد.

کریمی سپس در هفته بیست و ششم به مصاف استقلال رفت و در حالی که تعداد زیادی از بازیکنان اصلی‌اش را در اختیار نداشت، شکست خفیف ۲ بر یک را مقابل استقلال پذیرفت؛ که این تنها شکست وی با تراکتور در این مقطع است.

کریمی سپس در دو بازی پی در پی گل گهر و آلومینیوم را در تبریز و اراک با نتایج یک بر صفر و ۳ بر یک شکست داد تا با کسب ۹ امتیاز از ۱۲ امتیاز، تیمش را به رده چهارم رسانده و حالا امیدوار به کسب سهمیه آسیا (در صورت قهرمانی استقلال در جام حذفی) باشد.

چهار نکته از تراکتور در چهار دیداری که با هدایت فیروز کریمی به میدان رفته و می توان به آن اشاره داشت به شرح زیر است؛

۱- چهار بار به میدان رفته‌اند که حاصل آن سه پیروزی و یک شکست بوده است.

۲- در هیچیک از بازی‌های خانگی شان گل نخورده‌اند.

۳- در همه بازی‌های خود موفق به گلزنی شده‌اند.

۴- تنها تیمی بودند که در ۸ هفته اخیر توانسته‌اند به استقلال گل بزنند.

سرخ پوشان تبریز با نتایج خوبی که با کریمی گرفته‌اند توانستند در جدول رده بندی از گل گهر، فولاد و سایر تیم های مدعی فاصله گرفته و امروز پس از پرسپولیس، سپاهان و استقلال در رده چهارم قرار داشته باشند. رده چهارمی که البته حفظ آن مستلزم کسب نتایج لازم در دو بازی پیش رو است؛ چرا که گل گهر و فولاد به کمین جایگاه چهارمی این تیم نشسته اند تا در صورت لغزش آنها شانس خود را برای رسیدن به سهمیه آسیا آزمایش کنند.

کد خبر 5264281

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha