به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه النهار، دبیرکل اتحادیه عرب روزگذشته درتماسی تلفنی با "فؤاد سنیوره" درباره تحولات منطقه با وی رایزنی کرد.
دراین تماس تلفنی همچنین عمرو موسی، سنیوره را از نتایج نشست فوق العاده وزرای امورخارجه اتحادیه عرب مطلع کرد.
نشست وزیران امور خارجه کشورهای عضو اتحادیه عرب روز گذشته در قاهره و یک روز پیش از برگزاری نشست مشترک وزیران امورخارجه 6 کشور عضو شورای همکاری خلیج فارس به اضافه مصر و اردن با کاندولیزا رایس وزیر امورخارجه و رابرت گیتس وزیردفاع آمریکا برگزار شد.
ازسوی دیگر روزگذشته نخست وزیرلبنان درسخنانی از اقدام دولت آمریکا درافزایش 25 درصدی کمک های نظامی به اسرائیل به طوری که سطح این کمک ها به 30 میلیارد دلار در 10 سال می رسد، ابراز نگرانی کرد.
منابع نزدیک به "سنیوره" درباره این اقدام آمریکا اینگونه ابرازعقیده کردند که این اقدام واشنگتن نگرانی اعراب و لبنان را درآینده بیشترمی کند، چرا که این امرتاثیرات منفی برهمه زمینه ها دارد.
منابع مذکوردرعین حال تاکید کردند: این اقدام واشنگتن پیام بسیارمنفی به لبنانی ها و اعراب درباره آینده منطقه خاورمیانه دارد.
به گفته این منابع، افزاش کمک های نظامی به اسرائیل برتری نظامی و توان تجاوزگری آن را درقبال لبنانی ها و جهان عرب افزایش می دهد و همچنین این موضوع را به اسرائیلی ها القا می کند که می توانند به درخواست های صلح عادلانه و گسترده پاسخ ندهند.
نظر شما