پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۹ مرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۲۲

معاون استاندار کرمان اعلام کرد؛

حمایت از اتباع خارجی مقیم کرمان در مقابله با کرونا ویروس

حمایت از اتباع خارجی مقیم کرمان در مقابله با کرونا ویروس

کرمان - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمان گفت: در همه زمینه‌ها به ویژه مقابله با کرونا به اتباع خارجی در استان کرمان، خدمات مناسب و بدون تبعیض با شهروندان ایرانی ارائه شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری کرمان، محمد صادق بصیری صبح امروز ۹ مردادماه ۱۴۰۰ در آئین تودیع و معارفه سرپرست اداره کل اتباع و مهاجرین خارجی بابیان اینکه این اداره کل وظایف سنگینی به عهده داشته و از حساسیت زیادی برخوردار است افزود: بیش از ۴ دهه در جمهوری اسلامی خیل عظیمی از اتباع خارجه در حوزه‌های مختلف آموزشی، اجتماعی، فرهنگی و بهداشتی بدون هیچ تبعیضی همانند شهروندان ایرانی خدمات رسانی و حمایت کرده است.

وی افزود: شرایط ناپایدار سیاسی افغانستان و ورود افراد بیشتری به کشور و افزایش نیازهای اتباع از یک سو و درگیری با بیماری کرونا از سوی دیگری رسیدگی به امور را دشوار کرده و تا به الان دولت جمهوری اسلامی در این امر حمایتهای لازم را انجام داده است.

بصیری اظهار کرد: هویت بخشیدن به اتباع از مهمترین کارهای این دولت بوده و امیدواریم که همچنان ادامه داشته باشد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمان در پایان ضمن قدردانی از زحمات جناب شفیعی و معرفی محمدرضا مهدلو به عنوان سرپرست اداره کل اتباع و مهاجرین خارجی برای وی در حوزه‌های مختلف اجرایی و خدماتی آرزوی موفقیت کرد.

کد خبر 5269321

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha