به گزارش خبرنگار مهر، علی جوادی ابهری از شمیرانات، حمید رضا فیاض موحد از هشتگرد، مجتبی صنعتی از تهران ، آراز خدابخشیان از تهران ، فرشته عباسی محمود آبادی از تهران ، امیر حسین دلگشایی از تهران ، سیاوش آذری از کرج ، مسعود جعفر علی جاسبی از تهران و طاهره کلانتری دهقی از تهران 9 داوطلب برتر گروه زبان خارجی هستند. در این بخش تنها یک داوطلب از سایر استانها بوده است که مربوط به استان آذربایجان غربی است.
شادی عزیززاده رودپیشی و محیصا مختاری گرگانی از تهران نیز در گروه آزمایشی علوم تجربی جزء 10 نفر برتر بوده اند. بنابراین در این گروه آزمایشی 80 درصد برترین ها مربوط به استانهای غیر از تهران بوده اند.
سلمان فرجی از شمیرانات، احسان مشایخ از تهران، محمد علی آذرخش از تهران، میلاد تجویدی از تهران و علی جوادی ابهری از شمیرانات داوطلبانی هستند که از استان تهران در گروه علوم آزمایشی ریاضی برترین شده اند. در این گروه 60 درصد برگزیده ها از استان های غیر از تهران هستند.
مریم کربلایی حسنی از تهران، ستاره عارف کشفی از تهران، حورا محمد حسین زاده هاشمی از شمیرانات و محمد حسین حاتمی سید آبادی از تهران نیز در جمع برترین های علوم انسانی قرار گرفته اند. در این بخش 60 درصد برگزیده ها از سایر استانهای کشور هستند.
مهرداد غلامی از تهران، مریم مسگری هوشیار از شمیرانات، مصطفی بنکدار از تهران، مصطفی اوصانلوی از تهران، فاطمه نکونام از تهران و ثمانه شیخ نیا از تهران 6 نفری هستند که از استان تهران در میان 10 نفر اول کنکور گروه هنر قرار گرفته اند. در این بخش 40 درصد 10 نفر اول از سایر استانهای کشور هستند.
بررسی برگزیده های کنکور سراسری حاکی از قدرت تهرانی ها در کنکور سراسری است که باید توسط کارشناسان مورد ارزیابی قرار گیرد.
نتایج مرحله اول کنکور 1386 و اسامی 850 هزار داوطلب مجاز به انتخاب رشته امروز از سوی سازمان سنجش اعلام شد.
نظر شما