۱۲ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۲۱

یزدی‌خواه در گفتگو با مهر:

دولت رئیسی اهل تعامل با جهان است/ خطوط قرمز در مذاکرات حفظ شود

دولت رئیسی اهل تعامل با جهان است/ خطوط قرمز در مذاکرات حفظ شود

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: دولت آینده اهل تعامل و گفتگو با کشورهای دنیاست اما باید خطوط قرمز نظام جمهوری اسلامی در مذاکرات حفظ شود.

سید علی یزدی‌خواه در گفتگو با خبرنگار مهر درباره رویکرد دولت سیزدهم در عرصه سیاست خارجی، گفت: قطعاً دولت آینده به دنبال مشارکت در امنیت و صلح جهانی و منطقه‌ای خواهد بود.

وی بیان کرد: دولت بعدی قطعاً با رعایت مصالح ملی و حقوق مردم، اهل تعامل، گفتگو و پیشبرد اسناد و همکاری‌های مشترکی است که بین ایران و سایر کشورهای دنیا امضا شده است.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: موید این مسئله آن است که رئیس جمهور منتخب در اولین نشست مطبوعاتی خود گفت که ما اهل تعامل با دنیا و به دنبال کاهش اختلافات و تنش‌ها در سطح منطقه و جهان هستیم.

یزدی‌خواه تاکید کرد: دولت مردمی حتماً در مذاکرات، عزت و مصلحت جمهوری اسلامی ایران را مورد توجه قرار می‌دهد و جزو پیش‌نیازهای هر مذاکره‌ای این است که عزت و مصالح ملی در نظر گرفته شود.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با انتقاد از اظهارات روحانی مبنی بر اینکه قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها و صیانت از حقوق ملت ایران مانع عدم رفع تحریم‌ها شد، گفت: هشت سال کشورمان معطل گفتگو و مذاکره با غربی‌ها بود و تا زمانی که قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها و صیانت از حقوق ملت ایران مصوب نشده بود، اروپایی‌ها پای میز مذاکره هم نمی‌آمدند و تصویب این قانون در مجلس باعث شد که طرف مقابل پای میز مذاکره بیاید.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه قانون مجلس لازم‌الاجراست، گفت: روحانی همواره حرف‌های ضد و نقیض می‌زند. وی بارها گفت که دیوار تحریم ترک خورده و مراودات مالی ما با جهانیان از سر گرفته شد اما در واقعیت این اتفاق نیفتاد. وی فقط گفتار درمانی کرد در حالی که گفتار درمانی راه حل مشکلات کشور نیست.

وی اظهار داشت: از گفتگوهای سازنده دولت جدید با طرف‌های مقابل استقبال می‌کنیم چرا که ما در یک جامعه جهانی زندگی می‌کنیم و ناچار به ارتباط با دیگران هستیم اما باید خطوط قرمز نظام جمهوری اسلامی در مذاکرات حفظ شود و مورد توجه قرار گیرد.

کد خبر 5270821

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • ۰۸:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۲
      1 1
      آره تو گفتی وما هم،قبول کردیم خخخخخ
    • علی IR ۱۲:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۲
      2 1
      مذاکره از موضع برابر و داشتن برگ برنده و اهرم فشار می تواند منافع ملی را تضمین کند، تا زمانی که تحریم ها را با استفاده حداکثری از توان داخلی مطابق مزیت های نسبی اقتصادی بی اثر نکنیم و برنامه اتمی را در همه ابعاد گسترش ندهیم و در منطقه حوزه نفوذ خود را تثبیت نکنیم نباید وارد مذاکره با دشمن شویم
    • علی IR ۱۲:۳۸ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۲
      3 0
      مذاکره تحت فشار و تحریم و از موضع ضعف منافع ملی را تضمین نخواهد کرد، دولت برای از سرگیری مذاکرات باید نخست تعلیق تحریم ها را خواستار شود و تعلیق تحریم ها خود می تواند نشانه حسن نیت دشمن تلقی شود و شرط آغاز مذاکرات باشد، مذاکره تحت فشار و تحریم و از موضع ضعف نتیجه نامطلوب و توافقی ناپایدار خواهد داشت
    • GB ۱۳:۱۷ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۲
      1 0
      خوب خطوط قرمز به چه معناست؟ مردم کمر خود را شکستند دولت باید ظرفیت طاقت مردم را در نظر بگیرد
    • فرهاد IR ۱۴:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۲
      0 0
      تعامل از موضع قدرت. نباید هر آنچه آنها می‌گویند را قبول کنیم. ما از حقوق خود دفاع میکنیم. آنطوری که آقای رئیسی به خوبی بیان کردن اگر برجام به وضع معشیت مردم گره نخورد آمریکا ییها و غربی‌ها هیچ غلطی نمی‌توانند بکنند. همه مذاکره کنندگان کلاهک هسته ای دارند. ما بمب نمی‌خواهیم اما تجهیزات دفاعی چرا
    • احمد IR ۱۵:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۲
      0 0
      شروع شد! تا روحانی بود تعامل با دنیا جیز بود، الان که رئیسی اومد تعامل با دنیا خوب شد. ای بیچاره ایران اسیر بازی های سیاسی، ای بیچاره ایران گرفتار ریا و تزویر