به گزارش خبرگزاری مهر، هفتاد و هفتمین عمل پیوند قلب با موفقیت در مرکز آموزشی پژوهشی درمانی امام رضا (ع) از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد.
رضا باقری اظهار کرد: با وجود شرایط سخت در پیک پنجم کرونا، به همت تیم پیوند قلب و ریه دانشگاه علوم پزشکی مشهد و با همکاری بیمارستان منتصریه، دومین پیوند قلب اطفال سال جاری در بیمارستان امام رضا (ع) بر روی پسر بچه ۱۳ ساله ساکن بخش رضویه با موفقیت انجام شد.
جراح تیم پیوند قلب و ریه دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: قلب اهدایی از کودکی ۱۰ ساله که دچار مرگ مغزی شده بود در مرکز دیالیز و پیوند اعضای منتصریه دریافت و در بخش جراحی قلب باز بیمارستان امام رضا (ع) به این بیمار پیوند شد.
وی اضافه کرد: حال عمومی این بیمار در حال حاضر خوب است و در بخش مراقبتهای ویژه دوران نقاهت را طی میکند.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: خوشبختانه تیم پیوند قلب دانشگاه علوم پزشکی مشهد از مشارکت همکاران جوان دانشمند، متعهد، علاقمند و دلسوز بیمار تشکیل شده که هر چه از شروع فعالیت تیم میگذرد هماهنگی آن بارزتر و نتایج آن نیز بسیار مطلوبتر شده است.
نظر شما