به گزارش خبرگزاری مهر، محققان مرکز "عصب شناسی حرفه ای و محیطی" بالتیمر از 112 کارگر ایالت "نیو برونسویک" کانادا خواستند که یک سری باتری های آزمایش قوه ادارکی و حرکتی با توانایی اندازه گیری همزمان میزان سرب موجود در محیط کار را به خود متصل کنند.
این دانشمندان که نتایج یافته های خود را در مجله "نورولوژی" منتشر کرده اند، در این خصوص توضیح دادند که کارگرانی که در ساعات پس از کار در منزل به مطالعه می پردازند از توانایی ذهنی و ادراکی بالاتری برخوردارند، به طوری که اثراتی که سرب روی ادراک و قوه تشخیص کارگرانی که مطالعه نمی کنند می گذارد 5/2 برابر بیشتر از کارگران با مطالعه روزانه است.
باوجود این، سرب روی توانایی حرکتی هر دو گروه از کارگران به یک میزان تاثیرات مخرب برجای می گذارد.
این محققان به کارگرانی که در محیط های آلوده به مواد سربی کار می کنند، توصیه کرده اند که برای حفظ توانایی های ذهنی خود به طور مرتب مطالعه کنند.
نظر شما