به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی جشنواره «فردا»، بهزاد رشیدی دبیر ششمین جشنواره فیلم «فردا» زمان برگزاری نمایشگاه، اکران آثار منتخب و مراسم اختتامیه این جشنواره را مهر ماه ۱۴۰۰ اعلام کرد و ابراز امیدواری کرد با استقرار دولت جدید روحیه کار کردن و انگیزه مدیران دولتی مرتبط با این حوزه بیشتر و به کارهای فرهنگی و زیربنایی اهمیت و اولویت بیشتری داده شود.
وی بهره بردار اصلی جشنواره را سازمانها و مراکز دولتی و خصوصی فعال در عرصه صنعت و فناوری کشور قلمداد کرد و گفت: اگر حمایتهای مقرر شده عملی نشود، ما نخواهیم توانست جشنواره را در موعد مقرر و آنطور که پیش بینی کردهایم، برگزار کنیم.
رشیدی ادامه داد: برخی از دوستان و حتی مسئولان دولتی میگفتند با توجه به شرایط کشور، شما فعلاً جشنواره را برگزار نکنید اما ما سعی کردیم چراغ جشنواره را در فضای مجازی روشن نگه داریم. در این مدت سعی شده با استفاده از امکانات و ظرفیتهای فضای مجازی، موضوع مستندسازی صنعتی و فناوری تا حد زیادی تبیین و برجسته شود. بر این اساس تعداد ۱۵ عنوان نشست تخصصی فیلمسازی و عکاسی با اساتید، متخصصان و چهرههای حوزه فیلم و عکس صنعتی و تبلیغاتی در موضوعات مختلف و کاربردی در فضای مجازی برگزار شده و ادامه دارد.
وی گفت: در همین راستا کار تولید محتوا و پیام و تحلیل تصویری در موضوعاتی همچون معرفی مستندسازان و عکاسان پیشکسوت صنعتی و تبلیغاتی ایرانی، معرفی عکاسان مطرح صنعتی و تبلیغاتی خارجی، معرفی برگزیدگان دورههای قبلی جشنواره همچنین نظرات و دیدگاههای مستندسازان و عکاسان فعال حوزه صنعتی و تبلیغاتی در ایران نیز در دستور کار است و در طول سال ادامه خواهد داشت.
دبیر جشنواره «فردا» با اشاره به استقبال هنرمندان عکاس و فیلمساز از دوره ششم جشنواره، در مورد تعداد آثار جشنواره بیان کرد: در مهلت تعیین شده برای ارسال آثار، در بخش فیلم تعداد ۳۱۰ اثر در بخشهای مختلف برای دبیرخانه ارسال شده و این تعداد با توجه به تعاملات سازمانی جدید، در حال افزایش است و در بخش عکس هم ۲۵۰۰ اثر از ۳۵۰ عکاس در بخشهای ۶ گانه عکس، آثارشان را برای دبیرخانه جشنواره ارسال کردهاند.
وی عنوان کرد: خوشبختانه در هر دوره، کیفیت عکسها و فیلمهای ارسالی بهبود چشمگیری دارد و ما در این افزایش کیفی آثار، سهم ویژهای برای خود قائل هستیم. البته نقش هنرمندان فیلمساز و عکاس را بسیار بیشتر از مدیران صنعتی میدانیم.
نظر شما