پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۴۱

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یزد:

ابتلای ۳۷۰۰ نفر در یزد به کرونا ظرف یک هفته/ ۶۶ نفر فوت شدند

ابتلای ۳۷۰۰ نفر در یزد به کرونا ظرف یک هفته/ ۶۶ نفر فوت شدند

یزد- معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: در طول یک هفته گذشته بیش از ۳ هزار و ۷۰۰ نفر در یزد به کرونا مبتلا شدند.

محمود نوری شادکام در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در هفته گذشته ۱۱ هزار و ۹۱ نمونه از بیماران مشکوک به کرونا ویروس در استان یزد گرفته شد.

وی عنوان کرد: از این تعداد نمونه گرفته شده، بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۳ هزار و ۷۴۴ بیمار مبتلای قطعی به کرونا در استان یزد شناسایی شدند.

نوری شادکام یادآور شد: متاسفانه در هفته گذشته، ۶۶ نفر در شهرستان‌های مختلف استان یزد قربانی کرونا شدند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یزد عنوان کرد: در هفته گذشته در مجموع هزار و ۲۶۳ بیمار جدید در بیمارستان‌های استان پذیرش شدند.

نوری شادکام، مهمترین راه قطع زنجیره انتقال کرونا را ماندن در خانه دانست و تاکید کرد: از همشهریان می خواهیم هشدارها را جدی بگیرند و تا حد امکان و برای کارهای غیرضروری از منزل خارج نشوند.

کد خبر 5281075

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha