احمد قویدل در گفتگو با خبرنگار مهر در کرمان اظهار داشت: از پنج هزار بیمار خاص در استان کرمان بیش از 300 نفر آنان به بیماری هموفیلی مبتلا هستند که همواره با مشکل تهیه دارو مواجه اند.
وی افزود: تنها داروخانه مخصوص بیماران هموفیلی در استان تا ساعت 7 شب به بیماران ارائه خدمت می کند و بعد از این ساعت بیماران هموفیلی به دلیل عدم دسترسی به داروخانه شبانه روزی با تهدید سلامتی و حتی خطر جانی مواجه هستند.
قویدل خاطرنشان کرد: به منظور برطرف شدن مشکل بیماران هموفیلی استان، برنامه های اجرایی بیمارستان افضلی پور در دست مطالعه است و امید می رود با اجرایی شدن این طرح و راه اندازی این مرکز از این پس بیماران هموفیلی به جای طی مسافت طولانی تا تهران، برای استفاده از خدمات درمانی و دارویی به بیمارستان یاد شده مراجعه کنند.
وی یادآور شد: با احداث این بیمارستان حتی بیماران هموفیلی استان های مجاور نیز می توانند از خدمات این مرکز استفاده کنند.
اما مدیر موسسه خصوصی خیریه ثامن الحجج و مقائم مقام دبیر کمیته بیماران خاص استان کرمان نیز با تکذیب مشکلات کمبود داروی بیماران هموفیلی تصریح کرد: طی ده سال گذشته با هماهنگی خوبی که بین مرکز بیماری های خاص و معاونت دارویی دانشگاه علوم پزشکی کرمان به وجود آمده است به موقع درخواست های دارویی پاسخ داده شده و دراسرع وقت پیگیری های لازم صورت گرفته و هیچ گونه مشکل خاصی در این زمینه وجود نداشته است.
علی شمسی نیا با اشاره به کمبودهای مقطعی در سطح کشور یادآور شد: با تلاش و همکاری دانشگاه علوم پزشکی کرمان و وزارت بهداشت این مشکلات برطرف شده است و بیماران به راحتی دارو دریافت می کنند.
وی با بیان اینکه دارو خانه هایی که داروی بیماران هموفیلی را ارائه می کنند در دو شیفت فعال هستند، عنوان کرد: وضعیت بیماران هموفیلی در استان کرمان مشخص است و طبق هماهنگی که با اورژانس بیمارستان افضلی پور صورت گرفته چنانچه در مدتی که داروخانه تعطیل باشد و اتفاقی برای این بیماران رخ دهد، بیمارستان افضلی پور جوابگوی بیماران خواهد بود.
نظر شما