پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۰۷

مدیرکل مدیریت بحران استانداری قم:

هیات های مذهبی استان قم ایستگاه های سلامتی برپا کنند

هیات های  مذهبی استان قم ایستگاه های سلامتی برپا کنند

قم_ مدیرکل مدیریت بحران استانداری قم با بیان اینکه برپایی هرگونه ایستگاه صلواتی در شهر ممنوع است، گفت: مردم و هیئات مذهبی ایستگاه های صلواتی سلامتی برپا کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن اروجی بعد از ظهر سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران از ممنوعیت برپایی ایستگاههای صلواتی در شهر خبر داد و گفت: مردم و هیأت‌های عزاداری به جای برپایی ایستگاههای صلواتی با توجه شیوع کرونا ایستگاه سلامتی برپا کنند و در آن ماسک و مواد ضدعفونی توزیع کنند.

محسن اروجی با بیان اینکه مدت زیادی است که کار درمان و مدافعان سلامت درگیر شیوع بیماری کرونا در مراکز درمانی کشور هستند و با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، گفت: از مردم عزیز خواهشمندیم با رعایت حداکثری دستورالعمل‌های بهداشتی در روند کاهشی تعداد مبتلایان کمک و از خستگی کادر درمان و مدافعان سلامت بکاهند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری قم با اشاره به اینکه گروه‌های شغلی ۲، ۳و ۴ از دوشنبه به مدت شش روز تعطیل شده‌اند، افزود: منع تردد بین استانی نیز از ساعت ۱۲ شب ۲۴ مرداد ماه آغاز شده است و تا ۵ شهریور ماه ادامه خواهد داشت.

وی با تاکید بر اینکه ادامه دار بودن محدودیت‌ها در گروه‌های شغلی و ترددها بستگی به میزان افراد مبتلا به کرونا خواهد داشت، ادامه داد: تمام تلاشمان را در زمینه‌های مختلف به کار خواهیم گرفت تا شاهد قطع زنجیره انتقال و کاهش تعداد مبتلایان در استان قم باشیم.

کد خبر 5283655

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha