دکتر سید موید علویان معاون وزیر بهداشت و درمان در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه لیزر با پیشرفت فرایند علمی دارای کاربرد های بسیاری می شود گفت : متاسفانه در سابق استفاده از لیزر در نظام سلامت کشور به صورت بی حساب و کتاب بود و هرکسی که تجهیزاتی را می آورد از این فرایند جدید استفاده میکرد .
وی همچنین افزود : لیزر دارای کاربرد های زیادی است که می توانیم از آن برای جراحی های سنگین و از بین بردن برخی تومورها در درمان دهان و دندان و درمان بیماری های وابسته به چشم استفاده کنیم .
وی خاطر نشان کرد : مردم نباید چندان نگران این پدیده نوظهور در علم پزشکی باشند و پزشکانی که از این تکنولوژی استفاده می کنند تبحر کافی در این امر را دارند .
وی همچنین گفت: وزارت بهداشت و درمان سعی درآسان کردن هرچه بیشتر درمان ها و انجام عملهای پزشکی بر روی مردم دارد ودر این راستا با کسانی که به صورت غیر قانونی یا نادرست و غیر علمی از پدیده های جدید چون لیزر استفاده میکنند برخورد جدی می کند .
نظر شما