"مارک فیتز پاتریک" کارشناس موسسه بین المللی مطالعات استراتژیک لندن در گفتگوی اینترنتی با خبرنگار گروه بین الملل خبرگزاری "مهر" در پاسخ به این پرسش که "هدف اصلی آمریکا از عقد قراردادهای جدید نظامی به ارزش 63 میلیارد دلار با عربستان، پنج کشور حوزه خلیج فارس، مصر و رژیم صهیونیستی و ارسال سلاح به خاورمیانه چیست؟"، گفت : این قراردادهای جدید بخشی از سیاست های بازدارنده آمریکا برای مقابله با ایران است؛ آمریکا با انجام این کار به دنبال تحقق بخشیدن به دو هدف است : اول، مقابله با هژمونی ایران در خاورمیانه و دوم، کنترل فعالیت های هسته ای ایران.
فیتز پاتریک که علاوه بر مسائل آمریکا در بخش "منع تولید و گسترش سلاح های کشتار جمعی" این موسسه نیز فعالیت می کند در ادامه مدعی شد : فعالیت های هسته ای ایران سبب شده تا سایر کشورهای خاورمیانه نیز در اندیشه آغاز فعالیت هسته ای باشند و هم اکنون اغلب همسایگان ایران این کار را آغاز کرده اند و آمریکا در تلاش است تا با ارسال سلاح های پیشرفته به این کشورهای عربی، آنها را از ادامه فعالیت هسته ای منصرف کند.
فیتز پاتریک در پاسخ به پرسش دیگری با این مضمون که "آیا ارسال سلاح به کشورهای عربی سبب به راه افتادن مسابقه تسلیحاتی در خاورمیانه نمی شود؟" گفت : احتمال وقوع این امر بسیار پایین است، اما این کار ( ارسال سلاح به کشورهای عربی ) به منظور کاهش احتمال آغاز مسابقه هسته ای در خاورمیانه انجام می شود.
نظر شما