۹ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۳۳

گزارش خبری مهر؛

وعده های مسئولان بر زمین ماند/ لزوم حل مشکلات «حسین آباد» فردوس

وعده های مسئولان بر زمین ماند/ لزوم حل مشکلات «حسین آباد» فردوس

فردوس- مردم روستای حسین آباد فردوس از مشکل اینترنت، کم شدن حق آبه بخش کشاورزی و کمبود نهاده های دامی گلایه دارند و می گویند: مسئولان وعده زیاد داده اند اما عملیاتی نشده است.

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: نماینده مردم فردوس، طبس، بشرویه و سرایان در مجلس شورای اسلامی صبح سه شنبه به همراه فرماندار، بخشدار مرکزی و جمعی از مدیران اجرایی شهرستان فردوس در برنامه دهگردشی برای بررسی مشکلات مردم روستای حسین آباد، در محل مسجد جامع این روستا، پای درد دل روستاییان نشست.

یکی از اعضای شورای اسلامی روستای حسین آباد در این دیدار از ادغام برخی وزارتخانه و اداره‌های دولتی که موجب ضربه مهلکی بر پیکر روستا شده، بشدت گلایه کرد.

علیرضا یاوری به عنوان نمونه از ادغام شرکت‌های آب و فاضلاب روستایی و شهری نام برد و افزود: قبل از ادغام این دو شرکت امتیاز آب ۷۰۰ هزار تومان بوده ولی اکنون به ۴ میلیون تومان رسیده و در بخش دیگری یک مجوز دامداری به ۱۰ میلیون تومان رسیده است.

گرانی و کمبود نهاده‌های دامی

وی کمبود نهاده‌های دامی را یادآور شد و اضافه کرد: تفاوت فاحش قیمت نهاده‌ها در بازار آزاد موجب شده که روستاییان نتوانند از بازار آزاد نیاز دام‌ها را تهیه کنند.

عضو شورای اسلامی حسین آباد اعتبارات اختصاص یافته به دهیاری‌ها را بسیار ناچیز دانست و گفت: همین امر موجب شده بسیاری از طرح‌های روستایی نیمه تمام باقی مانده و دچار فرسایش شود.

وی بر لزوم توجه به رونق دامداری‌ تاکید کرد و افزود: مسئولان قول احداث چمن مصنوعی در روستا را داده بودند که مشروط به آورده روستائیان شده اما با درآمد اندک مردم قادر به کمک در این زمینه نیستند.

وی تصریح کرد: جبران خسارت به لوازم برقی روستاییان، ناشی از قطع و وصل مکرر برق نیز از دیگر مشکلات و خواسته‌های مردمی است که خواستار حل آن هستیم.

کم شدن حق آبه کشاورزی فعالیت‌ها را مختل کرده است

در ادامه یکی دیگر از کشاورزان روستا از کم شدن حق آبه چاه موتورهای کشاورزی به شدت گلایه کرد و گفت: درست زمانی که ما برای کشت گندم و یا سایر محصولات کشاورزی نیاز به آب داریم آب چاه موتورها قطع می‌شود و یا با میزان برداشت آبی که برای چاه موتورها تعریف شده، ما قادر به تولید محصولی نیستیم.

وی عنوان کرد: نبود دستگاه عابر بانک در روستا و عدم توجه به مجتمع دامداری روستا و برق رسانی به این مجتمع، آسفالت نبودن معابر و نبود پزشک روستا از دیگر مشکلات مردم روستای حسین آباد است.

یکی از بانوان و محصلان روستا نیز به مشکل مهم اینترنت روستا اشاره کرد و گفت: متأسفانه بارها در همین مسجد جلساتی با حضور مسئولان برگزار شده و قول حل این مشکل را داده‌اند ولی به وعده ها عمل نکرده‌اند.

زهرا بخشی اضافه کرد: بسیاری از دانش آموزان روستا در شرایط کرونایی به دلیل عدم دسترسی به اینترنت با افت تحصیلی مواجه شده و حتی آنها را از مدارس نمونه اخراج کرده‌اند.

بالا رفتن از کوه برای درس خواندن

به گفته وی برای دسترسی به اینترنت باید یک دختر جوان خطرات بالا رفتن از کوه و یا شبانه رفتن به محلی معین در روستا را به جان بخرد، در حالی که فاصله روستای ما تا مرکز شهرستان فقط ۵ کیلومتر و نزدیک‌ترین روستا به فردوس هستیم.

در ادامه این جلسه بخشدار مرکزی فردوس با بیان اینکه مجوز زمین مصنوعی در سه روستای فردوس از جمله حسین آباد صادر شده است، افزود: باید زیرسازی زمین توسط دهیاری و مردم انجام شود که پیگیری هستیم از طریق خیرین این مهم محقق شود.

نبی‌اله طاهری با تأیید ضعیف بودن اینترنت روستا گفت: در حال رایزنی برای ارتقا اینترنت روستا هستیم و در برنامه سال ۱۴۰۰ مسئولان مربوطه است که امیدواریم هر چه زودتر عملیاتی شود.

وی در پاسخ به برخی گلایه‌ها در خصوص مشکلات زمین در روستا نیز گفت: این مشکل حل شده و با الحاق ۱۰ هکتار زمین که کارهایی نهایی آن انجام می‌شود تا ۵ سال آینده جوانان و مردم روستا برای ساخت و ساز مشکلی نخواهند داشت.

همچنین برخی مدیران اجرایی مرتبط به مشکلات روستاییان به درخواست‌های و مشکلاتی که مربوط به حوزه کاری آنها بود پاسخ دادند.

نماینده مردم فردوس، طبس، بشرویه و سرایان در مجلس شورای اسلامی نیز از آسیب دیدن اعتماد مردم به مسئولان سخن گفت و اضافه کرد: بخشی از این آسیب مربوط به ارتباط ضعیف و فاصله افتادن بین مردم و مسئولان است.

حجت الاسلام مجید نصیرایی از فرماندار فردوس خواست به عنوان یک اولویت، ارتباط مردمی مسئولان با مردم را بیشتر کند.

مدیر باید بن بست شکن باشد

وی از مدیرانی که پاسخ مردم را در یک کلمه یعنی بخشنامه چنین است و یا به ما ابلاغ شده، بیان می‌کنند، بشدت انتقاد و تاکید کرد: مسئولان باید بن بست شکن باشند و در خصوص حق آبه کشاورزان در شرایط فعلی به هیچ عنوان اجازه ندهند حقی از این مردم ضایع شود.

وی از فرماندار و مدیر امور آب فردوس خواست به صورت ویژه مشکل حق آبه کشاورزی روستاییان را پیگیری و اعلام کرد: هر جا نیاز به حمایت و اقدام بنده نیز بود در خدمت مردم هستم.

نصیرایی تاکید کرد: در این خصوص با مدیران آب منطقه‌ای استان جلسه‌ای طولانی داشته‌ایم و مصوبه داریم که نباید از حق آب مردم چیزی کم شود.

وی در خصوص چمن مصنوعی نیز گفت: به محض اینکه زیر ساخت لازم فراهم شود اینجانب قول اقدام برای چمن مصنوعی را به مردم روستا می‌دهم.

نماینده مردم فردوس، طبس، بشرویه و سرایان در مجلس شورای اسلامی در خصوص سایر مشکلات ریز و درشت روستا قول پیگیری داد و از مدیران اجرایی خواست با هماهنگی و کمک وی نسبت به رفع آنها اقدام کنند.

بر اساس گزارش خبرنگار مهر، بسیاری از مشکلاتی که در روستای حسین آباد بیان شد در اغلب روستاهای شهرستان فردوس به صورت مشترک وجود دارد که لزوم توجه بیشتر مسئولان را می‌طلبد.

کد خبر 5293459

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha