پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۴ مرداد ۱۳۸۶، ۱۱:۱۶

ابهام در موفقیت تعاونی‌های مسکن

رئیس کانون کاردان‌های فنی ساختمان از نگرانی تولیدکنندگان مسکن در رابطه با موفقیت این تعاونی‌ها در زمینه تحقق سیاست‌های دولت سخن گفت.

رئیس کانون کاردان های فنی ساختمان در گفتگو با مهر سیاست‌های ساخت مسکن استیجاری، ساخت مسکن به صورت انبوه و ساخت واحدها بر روی زمین اجاره ای را درراستای کاهش قیمت ها موثرخواند وگفت: سیاست های ساخت مسکن به صورت استیجاری و نیز انبوه سیاست هایی تجربه شده و قابل قبولی هستند اما اعمال راهکار سوم به منظور و کاهش قیمت مسکن سیاستی جدید است که موفقیت آن از سوی بسیاری از کارشناسان امردرهاله ای ازابهام قراردارد.

مهدی موذن با اشاره به ایجاد مسکن درقالب اجاره 99 ساله، بیان کرد: انجام این کار در قالب تعاونی‌های مسکن به دلیل نبود مدیریت و تجربه کافی در این زمینه و از سوی دیگر به دلیل نو بودن این سیاست نمی تواند با موفقیت تعاونی های مسکن همراه شود.

وی واگذاری زمین های اجارهای 99 ساله به تعاونی های مسکن را نیازمند انجام مطالعات کارشناسی دانست و افزود: در حال حاضر ابهامی که در این ارتباط وجود دارد از روش و چگونگی انجام آن از سوی تعاونی‌های مسکن نشات می گیرد ضمن آنکه در اختیارقراردادن زمین های حاشیه ای به این تعاونی ها درصورت عدم موفقیت آنها ممکن است مشکلات دیگری راپیش روی بخش مسکن قرار دهد.

رئیس کانون کاردان‌های فنی ساختمان با تاکید بربررسی کارشناسانه ویژگی‌های تعاونی‌های مسکن بیان کرد: نگاه شتابزده دولت به تولید انبوه مسکن سبب شد تا امسال زمینه فراهم شدن ساخت 5/1 میلیون واحد مسکونی محقق نشود، این در حالی است که احداث این واحدها به مصالح ساختمانی از جمله آهن وسیمان دارد. لذا بدون انجام کارکارشناسی، از اواخر امسال باید شاهد عکس العمل منفی از بازار مسکن باشیم.   

   

کد خبر 529550

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha