به گزارش مهر به نقل از اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمان، این نمایش اقتباسی از اثر پرسی ویلیان هنرمند و منتقد جامع آمریکاست و داستان خانواده ای را شرح می دهد که پس از فوت پدر و سرپرست خانواده با مشکلات بسیاری دست و پنجه نرم می کنند.
کارگردان این تئاتر هدف از انتخاب این موضوع و اجرای نمایش را تنظیم روابط فردی در خانواده ها عنوان کرده است.
عبدالرضا قراری گفت: بحث اصلی نمایش روابط فردی در درون خانواده است و از آنجا که مشکلات اجتماعی و خانوادگی و بسیاری از آسیب های اجتماعی چون اعتیاد، فرار از خانواده به رفتارهای متقابل افراد یک خانواده با یکدیگر وابسته است، تصمیم گرفتیم بر روی مسئله ی روابط فردی در بین افراد خانواده کار کنیم.
وی اظهار داشت: در مجموع در کرمان استقبال از نمایش ضعیف است زیرا تئاتر امکان تبلیغ مطلوب را از نظر مالی و فرهنگی ندارد و سالنی که به طور دائمی در آن تئاتر بر روی پرده باشد نداشته ایم و این سالن به تازگی در کانون هنر یا همان مجتمع فرهنگی هنری ارشاد واقع در چهار راه طهماسب آباد راه اندازی شده است.
تئاتر باغ وحش شیشه ای در سالن کانون هنر شهرستان کرمان به نمایش گذاشته شده است.
نظر شما