مهرداد اولادی درگفتگو با خبرنگار مهر در مورد اردوی آماده سازی تیم فوتبال الشباب در اتریش ضمن بیان مطلب فوق افزود: درحال حاضر برنامه آماده سازی فشرده ای را در اتریش دنبال می کنیم تا برای حضور در لیگ فصل آینده کاملا آماده شویم.
وی ادامه داد: مسئولان باشگاه الشباب با جذب بازیکنان مطرح ایرانی و چند بازیکن خوب داخلی و برگزاری اردوهای آماده سازی مناسب تیم را باهدف قهرمانی در رقابت های امسال بسته اند و هدف شان کسب نتایج بسیار خوب در فصل جاری است.
مهاجم ایرانی تیم فوتبال الشباب امارات همچنین تاکید کرد: با حضور مبعلی و کاظمیان در اردوی تیم ما، انگیزه سایر بازیکنان هم افزایش یافته و تمام نفرات با قدرت و انگیزه بالا خود را برای حضور پرقدرت در رقابت های فصل آینده آماده می کنند.
وی اضافه کرد: مطمئنا تیم الشباب در شرایط بسیارخوبی از لحاظ بازیکن و آماده سازی قراردارد اما در کوران مسابقات وضعیت مان مشخص خواهد شد.
اولادی درمورد وضعیت خود تصریح کرد: یک سال و نیم از الشباب دور بودم و چند ماه نیز در میادین رسمی شرکت نداشتم به همین دلیل تمام تلاشم خود را صرف می کنم تا بتوانم به دوران اوج بازگردم.
مهاجم ایرانی تیم فوتبال الشباب امارات درپایان گفت: درحال حاضر تنها به تمرین کردن فکر می کنم و مطمئنا تا آغاز فصل جاری لیگ امارات می توانم با حضور در اردوهای آماده سازی و بازی های تدارکاتی به دوران خوب گذشته بازگشته و بازیکن مفید و موثری برای الشباب باشم.
نظر شما