به گزارش خبرگزاری مهر، ارسلان زارع در جلسه کارگروه آلودگی هوای گیلان، حفاظت و صیانت از سلامت شهروندان را از جمله وظایف حاکمیت و دولت دانست و اظهار کرد: بر اساس قانون، تکالیفی برای دستگاههای اجرایی و مردم تعیین شده که برای اجرای قانون هوای پاک باید عزم جدی وجود داشته باشد.
وی بر لزوم اطلاعرسانی به مردم و آگاهی بخشی نسبت به تکالیف مندرج در قانون هوای پاک با استفاده از ظرفیت صدا و سیما و رسانهها تأکید و تصریح کرد: باید از ابزارها و فنآوریهای لازم منطبق بر دانش و فناوری اطلاعات برای بررسی و پایش میزان آلودگی و گرد و غبار استفاده کرد.
استاندار گیلان به پایش لحظهای میزان آلایندگی هشت واحد صنعتی بزرگ استان اشاره و بر ضرورت بررسی دقیق محیطزیست و صمت نسبت به واحدهای دیگر تأکید کرد.
وی ادامه داد: آن دسته از صنایعی که موظف به نصب سنسورها و ابزارهای پایش آنلاین هستند باید تا پایان سالجاری این اقدام را عملیاتی کنند و در این مسیر صاحبان صنایع خود را ملزم به مراعات دستورالعملها بدانند.
زارع بر لزوم استفاده از ظرفیت همراهی و مشارکت بیشتر مردم در امور مختلف نیز تأکید و به برخی از دستاوردهای این مهم اشاره و اضافه کرد: بر اساس گزارشها در سنوات گذشته بیش از ۱.۵ میلیون تن کاه و کلش ناشی از برداشت شلتوک و محصول برنج آتش زده میشد که با اطلاعرسانی صورت گرفته و آگاهی از مزیتهای اقتصادی آن، شاهد کاهش این امر هستیم.
استاندار گیلان با اشاره به آسیبهای آلایندگی برخی از ساختمانهای دولتی و خصوصی از جمله موتورخانهها، گفت: محیطزیست و استاندارد مکلف به پیگیری جدی در این خصوص و صدور اخطار پلمب برای ساختمانهای آلاینده و اصلاح وضع موجود هستند.
وی با تأکید بر ضرورت استفاده از ظرفیت قانون مدیریت بحران در رفع آلودگی هوا، افزود: باید با بهرهگیری از ظرفیتهای قانونی متناسب با دستگاههای اجرایی، برای بهبود وضعیت استانداردها گامهای مؤثری برداشته شود.
نظر شما