پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۵ مرداد ۱۳۸۶، ۱۳:۰۳

در گفتگو با مهر عنوان شد:

بازرسی نامحسوس از مراکز اسقاط خودروهای فرسوده

بازرسی نامحسوس از مراکز اسقاط خودروهای فرسوده

مجری طرح نوسازی خودروهای فرسوده گفت: برای نظارت بیشتر بر مراکز اسقاط خودروهای فرسوده در سطح کشور، علاوه بر نظارت محسوس، بازرسانی نیز به صورت نامحسوس از این مراکز بازدید می کنند .

مهندس مهدی داداشی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: نظارت بر مراکز اسقاطی به صورت مستمر صورت می گیرد به طوری که تذکرات موردی و یا کلی در خصوص تخلفات انجام شده به مسئولان این مراکز داده می شود و البته مدیریت به گونه ای است که این مراکز به صورت دائم در حال اصلاح هستند.

وی اظهار داشت: در مواردی که مسئولان این مراکز وظایف خود را به خوبی انجام نمی دهند، ضمن تذکر، بر اساس نوع تخلف، زمان مشخصی برای رفع مشکل ایجاد شده در نظر گرفته می شود .

داداشی با بیان اینکه عملکرد این مراکز نسبت به گذشته بهتر شده است، تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تا کنون تخلفات به حدی نبوده که موجب تعلیق دائم مراکز اسقاطی شود و فقط  در حد تذکر به این مراکز بوده است.

وی با بیان اینکه کنترل و نظارت بر عملکرد این مراکز به شیوه سیستمی و از طریق شبکه اینترنتی صورت می گیرد، گفت: بر اساس وظایفی که بر عهده مسئولان این مراکز گذاشته شده، آنان باید اطلاعات کامل را در مورد پذیرش افراد بر روی سایت مورد نظر، وارد کنند  تا این اطلاعات بررسی شود .

مجری طرح نوسازی خودروهای فرسوده گفت: علاوه بر کنترل از طریق سایت اینترنتی، بازرسانی از این مراکز به صورت محسوس و نامحسوس بازدید می کنند تا در صورت مشاهده تخلف، تذکر دهند .

وی تصریح کرد: کنترل و نظارت از این مراکز، زمان مشخصی ندارد و به صورت تصادفی صورت می گیرد بنابراین ممکن است حتی یک مرکز، طی مدت کوتاه چند بار مورد بازرسی قرار گیرد.

داداشی در مورد بیشترین تخلفات این مراکز گفت: در گذشته به علت عدم توجیه مسئولان این مراکز، بیشترین تخلفات به دریافت وجه غیر مجاز از افراد مراجعه کننده، مربوط می شد اما امروزه بیشتر شامل عدم ورود به موقع اطلاعات هنگام پذیرش افراد می شود چون بر اساس آئین نامه، مسئولان این مراکز باید در هر پذیرش، تمامی مراحل را در سیستم ثبت کنند .

مجری طرح نوسازی خودروهای فرسوده با بیان اینکه ورود اطلاعات در شبکه هنگام پذیرش هر متقاضی، بهترین راه کنترل مراکز اسقاطی است، گفت: تمامی اطلاعات مراحل، از هنگام پذیرش، اسقاط، بازیافت و انتقال به مرکز بازیافت باید ثبت شود .

کد خبر 530093

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha