پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۵ مرداد ۱۳۸۶، ۱۳:۵۳

امام جمعه تبریز:

مساعدت دولت برای اجرای پروژه متروی تبریز ضروری است

مساعدت دولت برای اجرای پروژه متروی تبریز ضروری است

تبریز - خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز گفت: کمک و مساعدت دولت برای تخصیص اعتبارات لازم برای تسریع مراحل اجرایی مترو تبریز بسیار ضروری است.

به گزارش خبرگزاری مهر از تبریز ، "آیت الله محسن مجتهد شبستری" صبح امروز در بازدید از مراحل مختلف پروژه متروی تبریز افزود: احداث مترو پروژه ای ملی محسوب می شود که در بعد کلان منافع بسیاری عاید کشور خواهد کرد لذا لازم است دولت برای پیشرفت اینگونه پروژه ها اعتبارات ویژه ای اختصاص دهد .

وی همچنین با تاکید بر اهمیت نقش مردم در پیشبرد پروژه های عمرانی در کشور خاطرنشان کرد: برای تسریع در اجرای مراحل مختلف پروژه قطار شهری تبریز مشارکت مردم و دیگر دستگاه های اجرایی از اهمیت ویژه ای برخوردار است .

امام جمعه تبریز با اشاره به مشکلات تملک اراضی برای پروژه مترو در تبریز ادامه داد: شهروندانی که املاک آنها در مسیرهای طرح مترو و ایستگاه های آن قرار گرفته است با همکاری مثبت خود با سازمان های ذیربط سهم قابل توجهی در تسریع احداث مترو خواهند داشت .

آیت الله شبستری بر نقش نمایندگان مجلس و مدیران استانی در تسریع پروژه قطار شهری تبریز تاکید کرد و گفت : نمایندگان مجلس ، استانداری ، شهرداری و سایر دستگاههای اجرایی باید برای تکمیل قطار شهری تبریز ضمن همکاری با یکدیگر ، با تمام توان تلاش کنند .

مهندس بهرام عبابافی ، مدیر عامل قطار شهری تبریز نیز در این مراسم گفت : با راه اندازی متروی تبریز بیش از 15هزار نفر در هر ساعت توسط هر یک از خطوط مترو جابجا خواهند شد .

وی ضمن تاکید بر نقش انکارناپذیر مترو در کاهش ترافیک و آلودگی های تنفسی ، صوتی و روانی تاکید کرد : با راه اندازی کامل متروی تبریز بیش از 50 درصد بار ترافیکی موجود در شهر کاهش یافته و نیمی از سفرهای درون شهری این کلان شهر دو میلیون نفری کاهش می یابد .

به گفته وی تاکنون رقمی بالغ بر یک هزار و 320 میلیارد ریال از سوی دولت و 600 میلیارد ریال نیز توسط شهرداری تبریز برای پروژه قطار شهری این شهر هزینه شده است .

مدیر عامل قطار شهری تبریز در عین حال افزود : برای تکمیل تمامی خطوط متروی تبریز اعتباری بالغ بر 30 هزار میلیارد ریال مورد نیاز است .

عبابافی از آغاز مراحل حفاری تونل های متروی تبریز در چند روز آتی خبر داد و گفت : دستگاه های حفاری TBM با نام های "سهند" و "سبلان" در محل ایستگاه 7 با حضور کارشناسان فرانسوی نصب شده و به زودی عملیات حفاری در عمق 25 متری مسیرهای متروی تبریز آغاز می شود .

به گفته وی ایستگاه یک تا ایستگاه 7 از فاز نخست خط یک متروی تبریز به طول شش کیلومتر در مراحل نهایی عملیات عمرانی قرار دارند و تا نیمه دوم سال جاری به طور کامل آماده بهره برداری خواهند بود.

بهرام عبابافی اما مشکل اصلی متروهای کشور از جمله متروی تبریز را "تامین واگن " دانست و تاکید کرد: در صورت خرید واگن های مورد نیاز برای مرحله اول خط یک متروی تبریز، این خط تا پایان امسال برای استفاده آماده خواهد بود .

مدیرعامل قطار شهری تبریز از آغاز طرح مطالعات خط دوم متروی تبریز خبر داد و افزود: قرارگاه خاتم الانبیاء به عنوان پیمانکار پروژه خط دوم متروی تبریز معرفی شده و قرار است اعتباری بالغ بر هشت هزار میلیارد ریال به صورت فاینانس در این پروژه جذب نماید.

کد خبر 530395

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha